Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, ha a bátyám a...

Mit tegyek, ha a bátyám a volt barátnőmet mindenáron ide akarja hozni? 16/f

Figyelt kérdés
Kb két hónapja szakítottunk a barátnőmmel, mert megtudtam róla, hogy megcsalt (nem is akármilyen körülmények között, de ezt most nem részletezném). Lényeg, hogy annyira csalódtam benne, és megingott a bizalmam, hogy nem tudtam volna többé együtt lenni vele, úgyhogy szétmentünk. Azóta viszont a bátyám elkezdett haverkodni a lánnyal, és írta múltkor e-mailben, hogy majd ha jön haza látogatóba, akkor vele (volt barátnőmmel) együtt jönne, hozná magával ebédre mint havernőt. (Bátyám már nem itthon lakik.) Nekem ez nagyon nem tetszik, szerintem nagyon ízléstelen, de mindenki a családban azon a párton van, hogy szívesen látnak vendégeket, meg mindenki szabadon azt csinál, amit akar, meg hogy nekem már úgysincs közöm a lányhoz. Meg hogy nem lehet egy érkező vendéget nem beengedni a házba. Ami végül is mind igaz, de nekem ettől függetlenül még rosszul esik. Én lezárnám a múltamnak ezt a részét, de a bátyám ezzel "visszahozná". Mit csinálnátok a helyemben? Meneküljek majd el itthonról arra a pár órára? Vagy próbálkozzam tovább a lebeszéléssel? (Kb mindenki csak hülyének néz, hogy "jajj túlreagálod a dolgot".)

2021. febr. 22. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/88 anonim ***** válasza:
95%
Hát ez bizony szándékos megalázás a bátyád részéről. Mindig ilyen szemét módon viselkedett veled?
2021. febr. 22. 09:09
 2/88 anonim ***** válasza:
96%
Nem hinnèm, hogy le tudnàd beszèlni, ha tapintatos lenne, megsem fordult volna a fejèben oda vinni. A legjobb ha arra az időre valami dolgod akad, és el kell menj otthonról. De szerintem kezdj baràtkozni a gondolattal, hogy ő a tesód új csaja.
2021. febr. 22. 09:09
 3/88 anonim válasza:
97%

Én elmennék otthonról arra a néhány órára, ha kb. este 8-ra érsz haza addigra a csajnak is mennie kéne már a kijárási korlátozások miatt.

De ha hazajövök, és még ott lenne a csaj, akkor annyit mondanák, hogy sziasztok, és beülnék a szobámba pl filmet nézni/videójátékozni. Nézd levegőnek a csajt. A bátyjád kérdéseire ne válaszolgass. Ha majd látja a bátyjád, hogy leszarod, akkor leáll a szivatással.

2021. febr. 22. 09:15
 4/88 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa család, az EQ nulla.

Biztos, hogy elmennék otthonról arra az időre.

Ha bátyád nem lakik ottbon, még is oda viszi a lányt... hát szerintem is több van itt mint barátság.

2021. febr. 22. 09:17
 5/88 anonim ***** válasza:
100%
te megdugtad a lányt, tesód dugja, apátok is meg fogja dugni?
2021. febr. 22. 09:19
 6/88 A kérdező kommentje:

Igen, mindig ilyen volt velem, de nem nyíltan szívózott sosem, inkább csak a dominanciáját akarja mindig éreztetni burkoltan. Ha valamit nem szeretnék, akkor annak csak azért is úgy kell lennie. De sosem erőszakosan csinálja, hanem mindig úgy, hogy én tűnjek a kis hülyének, ő meg csak néz tágra nyílt szemmel, hogy ugyan már mi a baj. És mindenki bekajálja.

Akkor lehet, hogy ez lesz, hogy elmegyek, csak a gondolatát is utálom már, hogy kivert kutyaként nekem kell elbujdosnom otthonról, mert ezek idepofátlankodnak kéretlenül.

2021. febr. 22. 09:21
 7/88 anonim ***** válasza:
99%

Ritka nagy tahó a bátyád.

Szerintem is szándékosan meg akar alázni.

A nő se piskóta, ha egyáltalán hajlandó odamenni. Egy kicsit is intelligensebb lány maga hárítaná el a meghívást.

Nekem valószínűleg eldurranna az agyam és közölném a tesómmal (bár ő sose tett volna ilyet), hogy hozza nyugodtan, majd csinálok itt olyan jelenetet, hogy a lány ezerszer megbánja, hogy idejött; és aki idehívta, annak lesz a legkínosabb.

2021. febr. 22. 09:21
 8/88 anonim ***** válasza:
30%
Hogy tudtál ilyen ócska lánnyal járni?
2021. febr. 22. 09:25
 9/88 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan idióta helyzet, hogy szerintem mindenképpen én jövök ki rosszul, bármit is csinálok. Hihetetlen, hogy nem érzik, hogy ez mennyire gáz.
2021. febr. 22. 09:25
 10/88 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem érzik, te mondtad, hogy a tesód genetikailag szemét.
2021. febr. 22. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!