Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, ha a bátyám a...

Mit tegyek, ha a bátyám a volt barátnőmet mindenáron ide akarja hozni? 16/f

Figyelt kérdés
Kb két hónapja szakítottunk a barátnőmmel, mert megtudtam róla, hogy megcsalt (nem is akármilyen körülmények között, de ezt most nem részletezném). Lényeg, hogy annyira csalódtam benne, és megingott a bizalmam, hogy nem tudtam volna többé együtt lenni vele, úgyhogy szétmentünk. Azóta viszont a bátyám elkezdett haverkodni a lánnyal, és írta múltkor e-mailben, hogy majd ha jön haza látogatóba, akkor vele (volt barátnőmmel) együtt jönne, hozná magával ebédre mint havernőt. (Bátyám már nem itthon lakik.) Nekem ez nagyon nem tetszik, szerintem nagyon ízléstelen, de mindenki a családban azon a párton van, hogy szívesen látnak vendégeket, meg mindenki szabadon azt csinál, amit akar, meg hogy nekem már úgysincs közöm a lányhoz. Meg hogy nem lehet egy érkező vendéget nem beengedni a házba. Ami végül is mind igaz, de nekem ettől függetlenül még rosszul esik. Én lezárnám a múltamnak ezt a részét, de a bátyám ezzel "visszahozná". Mit csinálnátok a helyemben? Meneküljek majd el itthonról arra a pár órára? Vagy próbálkozzam tovább a lebeszéléssel? (Kb mindenki csak hülyének néz, hogy "jajj túlreagálod a dolgot".)

2021. febr. 22. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
40 - ha ennyire dühít, akkor miért nem beszélgettél még el a bátyáddal? Én leültetném az asztalhoz, és nagyon keményen vázolnám a helyzetet. Nem azt mondom, hogy csapkodd a falhoz (Ha flegmázik, akkor igen), de csak lehet vele értelmesen beszélni nem? Van agya, nem?
2021. febr. 22. 10:54
 42/88 anonim ***** válasza:
100%
na. te is hivj meg valakit.hiszen nálatok szivesen látják a vendéget. havert, aki nagypofáju, nem szivbajos. leültök az asztalhoz és a haver megkérdezi tőled: te , ez nem a te csajod volt, aki félrekúrt? röhögés. válaszolsz rá valami részletesen kínosat.Ciki helyzetbe kell hozni, nem jön többet.
2021. febr. 22. 10:57
 43/88 A kérdező kommentje:
Eddig azért nem mertem vele beszélni, mert nem akartam kimutatni a dühömet. Mert olyankor nyeregben érzi magát, ha tudja, hogy fáj, és ki vagyok szolgáltatva. Céloztam rá, hogy ez most komoooly? De nem akartam magamat 100%-ig kiadni.
2021. febr. 22. 11:00
 44/88 anonim ***** válasza:
100%

43 te hülye, akkor ezzel le is írtad, hogy előszeretettel kínoz téged a testvéred. Miért nem vágod a falhoz, miért nem állítod döntés elé?

SZEDD MÁR ÖSSZE MAGAD KÉRDEZŐ! Bármit teszel az jogos. BÁRMIT. Bármit megtehetsz, a lehetséges reakciói ne befolyásolják a döntéseidet, az életedet meg végképp nem. Ez egy gerinctelen g*ciség? Az. Akkor kezeld is úgy.

2021. febr. 22. 11:10
 45/88 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező, nem bántani akarlak, de kisgyerekként élsz, a családod meg gúnyol és röhög rajtad. Ezen csak te tudnál változtatni.

Kár, hogy nem fogsz.

2021. febr. 22. 11:23
 46/88 anonim ***** válasza:
100%

Én a szüleidet is porig aláznám. Megcsalt, nem csalt meg, szülőként nem kéne, hogy egyáltalán beengedjék a szakítás után!

Egy bizonyos ebédnél/vacsoránál biztos mondanék a leleplezés mellé példát is, remélem van valamelyik szülődnek testvére, mert akkor ecsetelheted, hogy ez olyan, mintha apa még az anya nővére/húga bevégzése után is boldogan ott élne veletek.

Azt is mondhatod, hogy rohadtul nem oké, hogy evés közben egy olyan embert kell nézned, aki nem csak megcsal, hanem még a bátyáddal k*ratja magát, és a hányinger kerülget emiatt. Vezesd le, hogy logikusan gondolkozva tényleg az apukád lesz a következő áldozat :D

Mondd meg a szüleidnek, hogy eddig sem voltak mintaszülők, de ez a nevelés zsákutcája, amit most csinálnak, és nem csak szülőként, testvérként, hanem emberként gerinctelenség ilyet tenni veled.

Végül térj a csajra, mondhatod neki, hogy nem érted miért k*rt félre, ha annyira nem akar túl lenni rajtad, hogy a báyádra is rámászik, a bátyád pedig nem lehet valani népszerű, ha a te eldobott erkölcstelen exed kell neki..

2021. febr. 22. 11:30
 47/88 anonim ***** válasza:
78%
Kérdezz rá a tesódnál, hogy na, hogy működik a használt csajom?
2021. febr. 22. 11:32
 48/88 A kérdező kommentje:

"Kedves kérdező, nem bántani akarlak, de kisgyerekként élsz, a családod meg gúnyol és röhög rajtad. Ezen csak te tudnál változtatni.

Kár, hogy nem fogsz."

Nem bántasz meg, mert tudom, hogy igazad van. És akarok rajta változtatni!!! Csak azért írod, hogy nem fogok, hogy ettől jobban összeszedjem magam?

2021. febr. 22. 11:37
 49/88 A kérdező kommentje:
Nem az akaratommal van a baj, hanem azzal, hogy az eddigi próbálkozásaim is kudarcba fulladtak, és belém égett, hogy ők az erősebbek, hiába van igazam.
2021. febr. 22. 11:38
 50/88 A kérdező kommentje:
De most itt sok jó tanácsot kaptam, és össze fogom szedni magam. Akárhogy is, de megcsinálom.
2021. febr. 22. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!