Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, ha a bátyám a...

Mit tegyek, ha a bátyám a volt barátnőmet mindenáron ide akarja hozni? 16/f

Figyelt kérdés
Kb két hónapja szakítottunk a barátnőmmel, mert megtudtam róla, hogy megcsalt (nem is akármilyen körülmények között, de ezt most nem részletezném). Lényeg, hogy annyira csalódtam benne, és megingott a bizalmam, hogy nem tudtam volna többé együtt lenni vele, úgyhogy szétmentünk. Azóta viszont a bátyám elkezdett haverkodni a lánnyal, és írta múltkor e-mailben, hogy majd ha jön haza látogatóba, akkor vele (volt barátnőmmel) együtt jönne, hozná magával ebédre mint havernőt. (Bátyám már nem itthon lakik.) Nekem ez nagyon nem tetszik, szerintem nagyon ízléstelen, de mindenki a családban azon a párton van, hogy szívesen látnak vendégeket, meg mindenki szabadon azt csinál, amit akar, meg hogy nekem már úgysincs közöm a lányhoz. Meg hogy nem lehet egy érkező vendéget nem beengedni a házba. Ami végül is mind igaz, de nekem ettől függetlenül még rosszul esik. Én lezárnám a múltamnak ezt a részét, de a bátyám ezzel "visszahozná". Mit csinálnátok a helyemben? Meneküljek majd el itthonról arra a pár órára? Vagy próbálkozzam tovább a lebeszéléssel? (Kb mindenki csak hülyének néz, hogy "jajj túlreagálod a dolgot".)

2021. febr. 22. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
82%
Azért írtam, hogy nem fogsz, mert ahány változtatásra szoruló emberkével eddig találkoztam, egyik sem változtatott az elkövetkező 30 év alatt sem. Megöregedtek úgy, ahogy voltak. Üdítő volna kivételt látni, de ahhoz eléggé dühösnek kellene tudnod lenni. Robbanni kellene tudnod. Na, ezt nem látom benned. Pedig kár érted.
2021. febr. 22. 11:40
 52/88 anonim ***** válasza:
100%

Szedd össze magad igazad van! Viszont egy jó tanács! Elhiszem hogy nehez de ne várd el a szeretetüket! Az elnyomott felek gyakran esnek abba a hibába hogy nem csak ki akarnak allni magukert, hanem ezutan egyfajta szeretést, megértést varnak. Akármennyire ez lenne a normalis készülj fel arra hogy tovabbra is te leszel a sz.r..

Állj ki magadert, de ha nem változnak amikor teheted elköltözöl és kész. Szurkolok hogy a szüleid észhez térjenek. A tesód egy görény marad mac meglepődik hogy nem rúghat beléd.

2021. febr. 22. 11:45
 53/88 anonim ***** válasza:
77%
Alapból énis egy vissza húzódó személyiség vagyok...de mindenek van határa!! Ezt undorító! A szülők részéről is! Hányadek egy családod van !! Ne tisztelj senkit!! Ebéd közben nyugodtan kérdezd meg a csajt hogy Lesz*pta már a tesód fasz*T ? És hogy az apádét nem akarja e! Mert ha igen szerinted ő is benne lenni! Nyugodtan legyél bunkó és alpári ne hunyaszkodj meg mert mindig semmibe fognak venni! De egyébként te tedtél bármi rosszat vagy miért ilyen GE*I ládák veled?
2021. febr. 22. 11:47
 54/88 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Kérdező!

1. Ne üvölts stb., mert az egyrészt a csak picit is feléd hajló embert is elrettenti, másrészt az is egy érv ellened a szájukban.

2. Gyaníthatóan a szüleid eddig is elnézőek voltak az aranygyermek bátyáddal szemben. Ha ez így van, akkor te semmiképpen se számíts arra, hogy valaha melléd állnak, és semmiképpen se akarj nekik megfelelni, mert a kritizálásoddal és a szeretetmorzsákkal stb. csak a feletted lévő hatalmukat akarják fenntartani. Függetlenedned kell mindhármuktól és ezt a szarkupacot majd egy pszichoterapeutával megtárgyalni, ha lesz rá pénzed és időd.

2021. febr. 22. 11:54
 55/88 A kérdező kommentje:

Mindnyájatoknak igaza van, és már sikerült kicsit felocsúdnom, belülről nézve sokkal nehezebb és káoszosabb az egész, ezért is szerettem volna kívülállók véleményét.

"De egyébként te tedtél bármi rosszat vagy miért ilyen GE*I ládák veled?"

Annyi a "bűnöm", hogy mindenkivel jobb szoktam lenni, mint amilyenek velem, gondolom az alapból alacsony önbecsülésem (és bevallom gyávaságom) miatt, és ezt ki is használják, csak mindig úgy voltam másokkal, hogy bakker, vegyék már észre magukat, majd magától felébred bennünk valami lelkiismeret, de erre aztán várhatok.

2021. febr. 22. 11:58
 56/88 anonim ***** válasza:
100%
Erre valóban "várhatsz". Szüleid narcisztikusak, bátyád pszichopata.
2021. febr. 22. 12:01
 57/88 A kérdező kommentje:
Narcisztikusak? Az nem aki magát szereti (önmagába "szerelmes") vagy vmi ilyesmi?
2021. febr. 22. 12:05
 58/88 anonim ***** válasza:
Mind beteg, menekülj.
2021. febr. 22. 12:09
 59/88 anonim ***** válasza:
Guglizz rá.
2021. febr. 22. 12:09
 60/88 anonim ***** válasza:
100%
Leírod majd, hogy mi történt azon a családi ebéden? Nagyon kíváncsi vagyok.
2021. febr. 22. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!