Hogyan győzhetném meg a barátnőmet, hogy a bátyám itthon nem a tanárja?
Nos a bátyám tanár és, akivel járok az pont, hogy a diákja. Osztályfőnöke, mint kiderült. Ez engem nem nagyon izgatott csak őt. Múltkor rajta kapott minket, ahogy csókolóztunk (értsd mert sokkal cikibb volt: a szobámban ültünk az ágyon, ő az ölembe és nos kissé tapiztam őt, a melleinél) és ja fullgáz volt és azóta nem is nagyon szeretne a barátnőm átjönni hozzánk. Hogyan győzhetném meg, hogy a bátyám csak a suliban a tanárja itthon pedig már csak nekem a tesóm? (Sógor lol).
Barátnőm 18/L
Én 21/F
Uristen :) ez érdekes :)
Biztos, hogy eleinte nagyon zavaró lehet, de később akár előnye is lehet belőle.
Megszokás kérdése az egész.
Szerintem a lánynak gázabb volt,mint neked,hogy a tanárbácsi látta ahogy a melleit tapizza valaki.
Az lényegtelen,hogy a testvére az illető.
Idővel viszont egyre kevésbé lesz olyan érzése,hogy ő egy átlagos tanár.Viszont a suliban akkor sem viselkedhet vele másként.
Szerintem nincs miről meggyőzni, ezt a dolgot nem lehet úgy kettéválasztani, hogy az iskolában az osztályfőnöke, nálatok meg a barátja bátyja csak. Ilyen nincs, csak elméletben.
Az idő a múltkori esetet majd rendezi, innentől fogva pedig annyi a teendő, hogy ilyen helyzetben legközelebb se a bátyád, se más ne lásson meg titeket. Ajtónyitás előtt a bátyád kopogjon, az meg alap, hogy eleve zárt ajtók mögött legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!