Hogyan győzhetném meg a barátnőmet, hogy a bátyám itthon nem a tanárja?
Nos a bátyám tanár és, akivel járok az pont, hogy a diákja. Osztályfőnöke, mint kiderült. Ez engem nem nagyon izgatott csak őt. Múltkor rajta kapott minket, ahogy csókolóztunk (értsd mert sokkal cikibb volt: a szobámban ültünk az ágyon, ő az ölembe és nos kissé tapiztam őt, a melleinél) és ja fullgáz volt és azóta nem is nagyon szeretne a barátnőm átjönni hozzánk. Hogyan győzhetném meg, hogy a bátyám csak a suliban a tanárja itthon pedig már csak nekem a tesóm? (Sógor lol).
Barátnőm 18/L
Én 21/F
4. Valaszolo vagyok
A testvered mit szol hozza? O hogyan kezeli?
Hu, ez érdekes párosítás, ilyenről is ritkán hallani.
Tudtál beszélni erről barátnőddel?
Kedves kérdező!
Szerintem nincs semmi gázos a helyzetben, illetve egy dolog van és az az, hogy nagyon sokan képtelenek beszélni a problémájukról, mert a szüleik nem tanították meg erre őket.
Ez egy olyan probléma, amivel simán oda kéne állnotok a barátnőddel a bátyádhoz és elmondani az érzéseitek, hogy gázul érzitek magatokat meg stb...
Lehet, hogy ő tök lazán áll az egészhez, csak ti gondoljátok túl. Rohadt nehéz dolog ez, de ez az ami előrevisz az életben, ha nem elbújsz, hanem megbeszéled a problémákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!