Nemrég míg anyukámék nem voltak itthon áthívtam a barátnőmet, hogy veszítsük el a szüzességünket. El is jött, szépen elveszítettük, de megjöttek anyukámék. :/ Nem tudok, hogy magyarázzam meg neki, hogy már itt volt az ideje? 16/F
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok?2015. jan. 19. 00:26
1/5 anonim válasza:
Nem tudok mit mondani én is 16 éves voltam és annyit kérdeztek szüleim, hogy védekeztetek-e? Miután mondtam, hogy igen, semmi gáz nem lett belőle. Ha begyöpösödöttek a szüleid, akkor fogalmam nincsen...
2/5 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, késznek éreztétek magatokat, megvolt és kész. Mi ezen olyan nagy dolog? Mond meg anyukádéknak, hogy ha ők is szeretnek kufircolni tőled miért vennék el ezt az örömöt?:D 15/f
3/5 A kérdező kommentje:
Igen védekeztünk,majd a suliban kitalálom,vagy majd megálmodom. :D
2015. jan. 19. 00:29
4/5 anonim válasza:
először is grat. :D másodszor pedig, mond meg nekik,h már úgy éreztétek itt az ideje szeretitek egymást, és nyugtasd meg őket hogy védekeztetek. ennyi. :D
5/5 poiu válasza:
Csak az a fontos, hogy "szépen" történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!