Túlreagálom, hogy a nővérem bálás ruhát adott a gyerekemnek névnapjára?
Komolyan nevetséges, hogy már ott tartunk, hogy aki új ruhát merészel venni az dögöljön meg.
Többször elkísértem turiba járó barátaimat, mert én is úgy voltam vele, hogy na adok neki még egy esélyt, hátha... Hát sosem jött be. Volt ott minden. Ordenáré büdös, olajfoltos ing, stb. Egyszer megláttam egy egész jónak tűnő Zara pulcsit, közelebb mentem, és el volt rongyolódva, szöszösödve, kinyúlva, kb mint az én Zara pulóverem otthon, amit már három éve hordtam. Mindig elcsodálkoztam, hogy ki hord ilyen ruhákat...
Az meg, hogy, a kérdezőnek milyen undorító értékrendje van, a lánya is kis hisztis sznob p*csa, hovatovább volt aki fel is pofozná őket, csak azért mert nem hajlandóak ilyen ruhákat hordani. Elképesztő.
A többségeket nem vegán egész véletlenül? Tőlük szoktam ilyeneket hallani, hogy aki húst eszik, az egy mocskos gyilkos és társaik.
#95 -
"Az meg, hogy, a kérdezőnek milyen undorító értékrendje van, a lánya is kis hisztis sznob p*csa, hovatovább volt aki fel is pofozná őket, csak azért mert nem hajlandóak ilyen ruhákat hordani. Elképesztő." szimplán két hülye akik a családtagjuk háta mögött ugatnak, ahelyett hogy megmondanák kerekperec hogy inkább nem kell semmi, ha a turiból van.
95.
Itt a turkalosok lettek lepontozva, lefikazva, szegenynek mondva.
Nem azok, akik uj ruhakat vesznek.
A csóró nővéred a gyerekeden verte le az irigységét a ti jómódotok irányába.
Nem azért proli, mert szegény és turiból öltözik. A gondolkodása prolis. Irigy, rosszindulatú, a sértettségét a nyomora miatt, egy 12 éves kislányon veri le.
Én nem tudnék egy ilyen rokonnal kapcsolatot tartani.
Leckéztesse a saját gyerekét ne az enyémet illetve engem.
A turik.meg mind budösek, mint a śźar, soha nem találtam ott egy korábban itt emített márkás, vadiúj, cimkés ruhát sem. Ellenben szakadt, kopott büdös rongyokat igen. Ennél izgibb már csak egy használt cipőbolt tud lenni. Mit mondjak, ha nyitva volt az ajtaja az utcára kiérzett a bűze. Ez az üzlet Debrecen belvárosában egy pékség mellett volt! Mostanra a tulaj cukrászdája mellé költöztették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!