Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Túlreagálom, hogy a nővérem...

Túlreagálom, hogy a nővérem bálás ruhát adott a gyerekemnek névnapjára?

Figyelt kérdés
Bevitte a Hádába, hogy válasszon magának valamit. Amikor szóvá tettem, azt mondta, hogy ő évek óta nem vett új ruhát, mégis elvan. Értem, hogy kevés a pénze, de elvihette volna cukrászdába vagy valami olcsóbb moziba, esetleg úszni.
2020. okt. 23. 07:54
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/151 anonim ***** válasza:
45%
90, nekem turis ruhám is van, ami 6-8 éve megvan 🤷‍♀️ Ez sem nagy érv.
2020. okt. 23. 15:07
 92/151 anonim ***** válasza:
38%
91-es, sajnos nagyon értetlen vagy, biztos az alacsony IQ értéked miatt, úgyhogy nem hibáztatlak. Az, hogy egy újonnan vett blúzt vagy pulóvert hosszú évekig, évtizedekig hordok, nem jelenti azt, hogy egy használt ruha nem lehet szintén tartós, hanem amellett érv, hogy aki csak újat vesz, de mértékkel, tartós darabokat, az ugyanúgy vigyáz a környezetre, mint aki környezettudatosságból vesz többnyire használt ruhát. Egyébként miért nem lehet elfogadni, hogy valaki pont a ruhában nem szereti a használtat? Nekem semmi bajom vele, ha valaki megveszi magának és hordja, de miért nem szorult annyi tolerancia beléd, hogy elfogadd, hogy más meg nem? Ez pont egy megosztó dolog, ezért nem illik használt ruhát ajándékozni, sőt, tágabb rokonságban szerintem ruhát sem nagyon, maximum ilyen semlegesebb kiegészítőket. Aki nem elég értelmes ahhoz, hogy ezt felfogja, az magát minősíti a hozzászólásaival sajnos.
2020. okt. 23. 15:37
 93/151 anonim ***** válasza:
28%
Nem lehetne a turi témát dobni?
2020. okt. 23. 16:13
 94/151 anonim ***** válasza:
69%
En is jarok turiba, de ajandekba nem adok hasznalt ruhat. Egy sutizesre inkabb el lehetett volna vinni,végül is gyerek.
2020. okt. 23. 19:06
 95/151 anonim ***** válasza:
60%

Komolyan nevetséges, hogy már ott tartunk, hogy aki új ruhát merészel venni az dögöljön meg.

Többször elkísértem turiba járó barátaimat, mert én is úgy voltam vele, hogy na adok neki még egy esélyt, hátha... Hát sosem jött be. Volt ott minden. Ordenáré büdös, olajfoltos ing, stb. Egyszer megláttam egy egész jónak tűnő Zara pulcsit, közelebb mentem, és el volt rongyolódva, szöszösödve, kinyúlva, kb mint az én Zara pulóverem otthon, amit már három éve hordtam. Mindig elcsodálkoztam, hogy ki hord ilyen ruhákat...

Az meg, hogy, a kérdezőnek milyen undorító értékrendje van, a lánya is kis hisztis sznob p*csa, hovatovább volt aki fel is pofozná őket, csak azért mert nem hajlandóak ilyen ruhákat hordani. Elképesztő.

A többségeket nem vegán egész véletlenül? Tőlük szoktam ilyeneket hallani, hogy aki húst eszik, az egy mocskos gyilkos és társaik.

2020. okt. 23. 19:47
 96/151 anonim ***** válasza:
41%

#95 -

"Az meg, hogy, a kérdezőnek milyen undorító értékrendje van, a lánya is kis hisztis sznob p*csa, hovatovább volt aki fel is pofozná őket, csak azért mert nem hajlandóak ilyen ruhákat hordani. Elképesztő." szimplán két hülye akik a családtagjuk háta mögött ugatnak, ahelyett hogy megmondanák kerekperec hogy inkább nem kell semmi, ha a turiból van.

2020. okt. 23. 20:28
 97/151 anonim ***** válasza:
24%

95.

Itt a turkalosok lettek lepontozva, lefikazva, szegenynek mondva.

Nem azok, akik uj ruhakat vesznek.

2020. okt. 23. 20:58
 98/151 anonim ***** válasza:
70%
Jó, hát itt a gyakorin mindenki havi nettó 3 milliót kereső burkoló, az, hogy amúgy a hádából kb kiömlenek az emberek egy átlag szombat délelőtt, az meg csak a véletlen műve lehet ;D
2020. okt. 23. 21:01
 99/151 anonim ***** válasza:
39%

A csóró nővéred a gyerekeden verte le az irigységét a ti jómódotok irányába.

Nem azért proli, mert szegény és turiból öltözik. A gondolkodása prolis. Irigy, rosszindulatú, a sértettségét a nyomora miatt, egy 12 éves kislányon veri le.

Én nem tudnék egy ilyen rokonnal kapcsolatot tartani.

Leckéztesse a saját gyerekét ne az enyémet illetve engem.

A turik.meg mind budösek, mint a śźar, soha nem találtam ott egy korábban itt emített márkás, vadiúj, cimkés ruhát sem. Ellenben szakadt, kopott büdös rongyokat igen. Ennél izgibb már csak egy használt cipőbolt tud lenni. Mit mondjak, ha nyitva volt az ajtaja az utcára kiérzett a bűze. Ez az üzlet Debrecen belvárosában egy pékség mellett volt! Mostanra a tulaj cukrászdája mellé költöztették.

2020. okt. 23. 21:50
 100/151 anonim ***** válasza:
41%
Van Tesco van Auchan, ott ruha 500-1500 Ft, olcsó, ÚJ és lyó
2020. okt. 23. 23:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!