Túlreagálom, hogy a nővérem bálás ruhát adott a
gyerekemnek névnapjára?
Figyelt kérdés
Bevitte a Hádába, hogy válasszon magának valamit. Amikor szóvá tettem, azt mondta, hogy ő évek óta nem vett új ruhát, mégis elvan. Értem, hogy kevés a pénze, de elvihette volna cukrászdába vagy valami olcsóbb moziba, esetleg úszni.
Őszintén szólva, én sem vagyok kifejezetten jómódú, de turiból sosem öltöztem. A testvérem gyerekét, vagy akár a sajátomat pedig biztos nem vinném oda - pláne a testvérem megkérdezése nélkül. Egyik családtagunk rendszeresen örvendeztetet meg minket kéretlen turkálós ruhákkal, hát pont elég volt, köszi. Igen, ki lehet fogni néha jó dolgokat, mert a testvérem is bejár néha, de az hogy egy gyereket bevigyek nálam elképzelhetetlen. Ki tudja ki viselte előtte azt a ruhát. Tényleg inkább cukrászda, ahol választ magának egy finom sütit például. Szerintem a gyerek is jobban örült volna.
2020. okt. 24. 00:43
102/151 anonim válasza:
Címkés új gyerekruhákat nyitáskor turiba beömlö kereskedök ömlesztve bezsákolják ,ezt sajna épp elégszer láttam hádába illetve nyitás előtt az ismerösök ,kedvenc ügyfelek bemehetek,és nyugodtan válogathatak.
És persze az árak.sem olcsók.
2020. okt. 24. 06:25
103/151 anonim válasza:
Ennyi erővel bevihette volna a pepcoba is, a háda már szinte drágábban adja a ruhákat némely boltnál.
2020. okt. 24. 09:00
104/151 anonim válasza:
Irigylem a problémáitokat...
2020. okt. 24. 14:28
105/151 anonim válasza:
Itt még a végén kiderül, hogy Magyarország a leggazdagabb ország, a sok statisztika fake, dübörög a GDP, a gazdaságunk virágzik, senki nem jár turiba, mindenki Dolce, Vuitton, Rolex, Ray-Ban, Georgio, Emporio, Prada, fullon a kéró minden. Aztán meg:
"Tényleg inkább cukrászda, ahol választ magának egy finom sütit például. Szerintem a gyerek is jobban örült volna." - Ennyi erővel ne is egyetek semmit, kitudja mit csináltak a krémmel, vagy a krémbe, ha érted mire célzok ;)....
2020. okt. 24. 14:39
107/151 anonim válasza:
105-ös:
Igen, mert az Armani és más levetett elrongyolódott ruhája között egy fikarcnyi átmenet sincs...
2020. okt. 24. 15:11
108/151 anonim válasza:
107 - A válaszolók szerint pont annyi mint a turis 1500 forintos újszerű ruha, meg a New Yorkeres 1500 forintos új, de egy mosás után lyukacsos ruha között. Ja meg persze annyi mint aki inkább vesz egy kínai replika táskát 15-20 ezerért, minthogy vegyen egy kevésbé márkás, jó minőségűt, sok kamu jól élő bohóc.
Fujjoljátok nyugodtan aki képes más használt ruháját felvenni, (lehet hogy csak azért mert kimosott benne egy zsebkendőt, vagy mérethiba miatt dobta ki), ha beveszi a gyomrotok a pazarlást. De a karma lecsap mindenkire. Addig örüljetek míg van aki nem olyan finnyás mint ti, mert ha mindenki teste aranyból lenne kidobott elpazarolt ruhatengerbe nyaralnátok jövőre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!