Túlreagálom, hogy a nővérem bálás ruhát adott a gyerekemnek névnapjára?
#139 21:33-kor
#116-os vagyok és nem értek veled egyet. Ha visszaolvasod a válaszaimat, láthatod, hogy egyáltalán nem vertem le a nyomoromat a kérdezőn, sőt: igazat adtam neki abban, hogy nem volt szép ez a nővérétől. De mint te is olvashatod a kérdező nem látja a fától az erdőt, és nagyon magas lovon ül... természetesen undorító volt ez a nővérétől (lásd: húsajándékozós példa) de itt kettő lehetőség van:
A: a testvérpár nincs jóban egymassaal, a nővére nem csak kellemetlen jellem hanem haszonleső is - ekkor miért tartják egymással a kapcsolatot? Nem szeretik egymást, vádaskodnak, más az értékrendjük, akkor miért a turkálós példa a durva, amikor engedély nélkül ki tudja hány éve szabadstrandra is vitte a gyereket?
B: a nővér egy rendes dolgos ember, aki segítséget kért, csak annyit hogy ne kelljen olyan durva kamatú hitelt felvennie - ebben az esetben a kérdező kényelmesen nyaralgat és ül az új autóban, nézi az új TV-t (ami a férje vérének és verítékének köszönhető), de szintén csak az a problémája hogy a gyerek turkálót látott életeben egyszer.
Nem azért hurrogjuk le a kérdezőt mert jól él, én kívánom, hogy sose legyen rossz sora, de néha úgy ír mintha a férje vagyona az ő érdeme lenne és félresiklott a nővérével való kapcsolata és úgy néz ki egy kicsit az értékrendje is.
A nőiesség meg többről is szól mint a tamponcsere meg a vásárlas, de ez a téma nem releváns a kérdés szempontjából.
#142, csakhogy a kérdező nem a munkájával érte el, hanem azzal, hogy levadászott egy gazdag pasit.
A tiéd egy másik eset.
Nagyokosok! A tamponcserével ironizáltam, reflektálva Gaia amazonjaira, akik betétet is mossák.
Agyasok...
Ahhoz meg kinek mi köze, hogy hova házasodott a kérdező?
Az ilyen betette a fenekét a készbe véleményekből süt a kicsinyesség, irigység, frusztráltság.
Pont olyanok az ilyen vélemények, mint a nővér. Pitiáner, nekem nem sikerült olyan jó nőnek lennem, hogy kelljek egy lóvés pasinak életérzés.
Ugyan már! Naívak vagytok!
Gerinc, meg intelligencia kell ahhoz, hogy megálljon egy nő a saját lábán?
Arról van szó, hogy aki jó nő, azt viszik a lóvés pasik.
A piac árazza be a nőt, nem a gerincessége meg az intelligenciája.
Egy jó nő minden erőfeszítés nélkül is jó parti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!