Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Túlreagálom, hogy a nővérem...

Túlreagálom, hogy a nővérem bálás ruhát adott a gyerekemnek névnapjára?

Figyelt kérdés
Bevitte a Hádába, hogy válasszon magának valamit. Amikor szóvá tettem, azt mondta, hogy ő évek óta nem vett új ruhát, mégis elvan. Értem, hogy kevés a pénze, de elvihette volna cukrászdába vagy valami olcsóbb moziba, esetleg úszni.
2020. okt. 23. 07:54
 141/151 anonim ***** válasza:
39%

#139 21:33-kor

#116-os vagyok és nem értek veled egyet. Ha visszaolvasod a válaszaimat, láthatod, hogy egyáltalán nem vertem le a nyomoromat a kérdezőn, sőt: igazat adtam neki abban, hogy nem volt szép ez a nővérétől. De mint te is olvashatod a kérdező nem látja a fától az erdőt, és nagyon magas lovon ül... természetesen undorító volt ez a nővérétől (lásd: húsajándékozós példa) de itt kettő lehetőség van:

A: a testvérpár nincs jóban egymassaal, a nővére nem csak kellemetlen jellem hanem haszonleső is - ekkor miért tartják egymással a kapcsolatot? Nem szeretik egymást, vádaskodnak, más az értékrendjük, akkor miért a turkálós példa a durva, amikor engedély nélkül ki tudja hány éve szabadstrandra is vitte a gyereket?

B: a nővér egy rendes dolgos ember, aki segítséget kért, csak annyit hogy ne kelljen olyan durva kamatú hitelt felvennie - ebben az esetben a kérdező kényelmesen nyaralgat és ül az új autóban, nézi az új TV-t (ami a férje vérének és verítékének köszönhető), de szintén csak az a problémája hogy a gyerek turkálót látott életeben egyszer.

Nem azért hurrogjuk le a kérdezőt mert jól él, én kívánom, hogy sose legyen rossz sora, de néha úgy ír mintha a férje vagyona az ő érdeme lenne és félresiklott a nővérével való kapcsolata és úgy néz ki egy kicsit az értékrendje is.

A nőiesség meg többről is szól mint a tamponcsere meg a vásárlas, de ez a téma nem releváns a kérdés szempontjából.

2020. okt. 24. 22:06
 142/151 anonim ***** válasza:
68%
A nővéred szimplán igénytelen és irigy. Nővérem ugyanez. Sír, nyávog, engem ekéz, irigykedik, panaszkodik, de az életben már nem ért el dolgokat, mert nincs igénye rá. Csak egy érettségivel sápítozik, hogy miért keres szarul, és miért kell "alja" munkát végeznie. Én tovább tanultam, és jövőre szintén fogok, hogy a jövőre tekintettel még piacképesebb diplomát szerezzek. Egy kedves szava nincs hozzám, sőt szereti azt a bizonyost kavarni. A te tesód is ilyesmi lehet, élvezi ha megbánthat téged, vagy ha cseszegethet azért, mert te elértél valamit az életedben. Azt már nem látja hogy ez szorgalommal és munkával érhető el, és nem a sült galambra várással.
2020. okt. 25. 09:01
 143/151 anonim ***** válasza:
40%
142: te olvastad amúgy a kérdező beírásait, vagy csak idehanytad a saját önigazolasodat? A kerdezo tesója a saját lábán áll amennyire tud, a kérdező meg beházasodott egy balekhoz.
2020. okt. 25. 10:26
 144/151 anonim ***** válasza:
61%

#142, csakhogy a kérdező nem a munkájával érte el, hanem azzal, hogy levadászott egy gazdag pasit.

A tiéd egy másik eset.

2020. okt. 25. 10:51
 145/151 anonim ***** válasza:
21%

Nagyokosok! A tamponcserével ironizáltam, reflektálva Gaia amazonjaira, akik betétet is mossák.

Agyasok...

2020. okt. 25. 17:51
 146/151 anonim ***** válasza:
61%

Ahhoz meg kinek mi köze, hogy hova házasodott a kérdező?

Az ilyen betette a fenekét a készbe véleményekből süt a kicsinyesség, irigység, frusztráltság.

Pont olyanok az ilyen vélemények, mint a nővér. Pitiáner, nekem nem sikerült olyan jó nőnek lennem, hogy kelljek egy lóvés pasinak életérzés.

2020. okt. 25. 17:56
 147/151 anonim ***** válasza:
35%
Nem, csak többekben van annyi gerinc és intelligencia, hogy nem kell egy férfi ahhoz, hogy megálljanak a saját lábukon. Az ilyenek, mint a kérdező, tudjak ezt, ezért azt belőlük a rosszindulat;) de amúgy tok mindegy, a nők kb bármiért kepesek egymást gyűlölni.
2020. okt. 25. 18:04
 148/151 anonim ***** válasza:
8%

Ugyan már! Naívak vagytok!

Gerinc, meg intelligencia kell ahhoz, hogy megálljon egy nő a saját lábán?

Arról van szó, hogy aki jó nő, azt viszik a lóvés pasik.

A piac árazza be a nőt, nem a gerincessége meg az intelligenciája.

Egy jó nő minden erőfeszítés nélkül is jó parti.

2020. okt. 26. 05:18
 149/151 anonim ***** válasza:
62%
Igen, aztán a jó nőket hagyják el 40 evesen az újgenerációs jó nők miatt, aki meg az eszével érvényesült, annak nem kell magából kifordult állatként őrjöngenie a bíróságon a lakásért meg a kocsiért, meg kérni asszonytartast ;) de ez már offtopik, igazából nem akarom védeni a kérdező testvérét, mert mindketten hülyék.
2020. okt. 26. 05:50
 150/151 anonim ***** válasza:
74%
Szigorúan a kérdésre válaszolva: a nővéredtől ez egy tapintatlan, mondhatni bunkó húzás volt, te meg túlreagálod. Nem a turkálóval van a gond, hanem a szándékkal, amivel ajándékozott, te meg túl sokat pörögtél rajta, de mondjuk a leírásod alapján ez ilyen utolsó csepp lehetett a pohárban. Nyugodj meg, és egyszer higgadtan mondd el a nővérednek az érzéseidet, és mondd el neki, hogy nem várod el, hogy költsön a lányodra, egy élmény, egy kirándulás, egy társasjáték-délután tök ingyen vagy fillérekből bőven elég.
2020. okt. 26. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!