Túlreagálom, hogy a nővérem bálás ruhát adott a gyerekemnek névnapjára?
Nekem elváltak a szüleim. Apám felesége imádott turizni, és mikor náluk voltam, engem is elvitt hasonló kiskamaszként.
Mikor először voltunk, az egy kilós nagyker jellegű üzlet volt. Mindenki őrült módjára vágta zsákba, ami kicsit is tetszett, majd utána a végén válogattak. Tőlem ez idegen volt, büdös is volt, megszeppent gyerek is voltam, unszolásra választottam valami egy darab pólót ami kb alvóspólónak volt jó, csak menjünk már.
Aztán utána voltunk más helyeken is, darabárasokon, vagy nem nagykeres hodályokban, és én rájöttem, hogy ez baromi jó. Rengeteg ruhát kaptam tőlük, volt közte olyan, ami vadonatúj, és olyan márkás volt, amit én soha nem engedhettem meg volna magamnak.
Anyám ugyanúgy húzta a száját, mint a kérdező, főleg mert olyan ruhákat (is) kaptam, amit ő sose vett volna, én meg nyilván mit tudtam rá mondani, hogy de hát apáék vittek oda, mert ők ott vásárolnak, nem én akartam.
Lényeg a lényeg, végül tök megszerettem a turit, csak a vállfás verziókat, ahol át tudom pörgetni a dolgokat, nem kell ládákban turkálni. Rengeteg nagyon különleges ruhám volt onnan, amit itthon nem kapni, megmaradt huszonéves fejjel is, barátnőkkel turiztunk itthon is, stb. Anyám akkoriban is csak a száját húzta. :D
Az elmúlt években valahogy már kimaradt az életemből a dolog, de nem tekintenék rá ördögként, ha a gyerekemet odavinné valaki. Saját példámon: még az is lehet, hogy a végén rájön, hogy tetszik neki. Még ha nem is elsőre.
Fuuu nem tudom de akkor én is luxus picsu vagyok.
Nekem egy ún barinővel sikerült turizni. A menjünk bikinit venni meg stb. Bementünk valahova turizni ez is a háda volt sztem, de gusztustalan. De a bömös ott van a picsája alatt meg sír h tankolni kell na ennyi....
Nem veszek én se márkás ruhát, mert semmivel nem különb pl a kínai, meg a takko ( bár itt vannak ízlésemnek megfelelőek)
A hozzám képest is kőgazdag holland barátaitól tanultam, hogy buta ember az, aki sokat fizet azért, amit sokkal olcsóbban is megkap.
Szóval engem a Hada nem borít ki.
A kislányaimnak 8-12 éves koruktól kedves program ez a bevásárlás minden hónapban, de van conversr cipőjük is.
Ott semmi ruha nem büdös, csak mondom.
Igazából két dolog tűnt fel a sztoriból:
ha ennyire nem ismeritek egymást életét a nővéreddel, akkor mifrancak vagytok ilyen ajándékozós viszonyban?
A másik, hogy az én lányaim már nem is tudom hány évesen világosan ki tudták fejezni, hogy NEM kérnek valamit.
Te miért nem.tanítottad meg őt erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!