Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Túlreagálom, hogy a nővérem...

Túlreagálom, hogy a nővérem bálás ruhát adott a gyerekemnek névnapjára?

Figyelt kérdés
Bevitte a Hádába, hogy válasszon magának valamit. Amikor szóvá tettem, azt mondta, hogy ő évek óta nem vett új ruhát, mégis elvan. Értem, hogy kevés a pénze, de elvihette volna cukrászdába vagy valami olcsóbb moziba, esetleg úszni.
2020. okt. 23. 07:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/151 anonim ***** válasza:
91%
Én is vettem már turiban ruhát, magamnak és gyerekeknek is, de AJÁNDÉKBA nem vennék.
2020. okt. 23. 08:41
 22/151 anonim ***** válasza:
33%
1x vettem használt ruhát,5 mosás után sem jött ki az az undorító szag,ami az ilyen helyeken/ruhákon van.Senkinek nem adnék ilyen szart ajándékba.
2020. okt. 23. 08:42
 23/151 anonim ***** válasza:
78%
Új ruhát sem adnék ajándékba. Az csak koło c az ember nyakán... tudom mert állandóan ilyeneket kapok anyóstól, és nem lehet neki nemet mondani. 10 ruhából 9 nem tetszik vagy nem jó, úgyhogy akár használt akár új, sosem adnék ajándékba.
2020. okt. 23. 08:55
 24/151 anonim ***** válasza:
37%
Én alapból nem megyek turiba soha mert undorodom az egésztől nem tehetek róla de ajándékba meg pláne nem adnék használt ruhát. Ha nem futja újra akkor miért nem vett neki mást? Vagy akkor inkább ne is vegyen semmit.
2020. okt. 23. 09:02
 25/151 anonim ***** válasza:
58%

Igen, túlreagálod. Eleve egy olyan "ünnep", amit az emberek értelmesebb fele nem is tart, maximum egy "boldog névnapot" erejéig.

A másik, hogy egyetértek 18-assal, egy 12 éves nem a kisujjából szopja ki ezeket a finnyáskodó dolgokat, hanem masszívan nevelés kérdése. Mi jártunk turiba, sőt a mai napig járok oda is, mert így lettünk nevelve, hogy ez nem ciki, és nem leszünk putrisorosak attól, hogy körbenézünk, esetleg vásárolunk is ott. Én kaptam már másodkézből fasza ruhákat, tökre örültem neki kamaszként.

Bár nekem inkább úgy tűnik, hogy kettőtök életszemléletbeli különbségét a gyereken veritek le, ami rendkívül rossz taktika.

2020. okt. 23. 09:06
 26/151 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen, ez a bajom. Kihasznált egy 12 éves gyereket, hogy demonstrálja az életszemléletét.
2020. okt. 23. 09:08
 27/151 anonim ***** válasza:
36%
Az, hogy ő más levetett ruháit hordja az az ő baja. Ajándékba nem adunk szemetet. Ennyi erővel egy kukához is elvihette volna, hogy túrjon magának valami finomat, mivel sokan onnan esznek és mèg élnek.
2020. okt. 23. 09:08
 28/151 anonim ***** válasza:
47%
25: én világéletemben undorodtam a turkálóktól és nem azért mert így neveltek, anyám párszor elvitt engem vagy hozott onnan valamit de soha nem vettem fel egyiket sem. Engem az sem érdekel ha eredeti Gucci, azt már hordta valaki előttem ráadásul azt se tudom kicsoda. Inkább veszek újat olcsóbban.
2020. okt. 23. 09:11
 29/151 anonim ***** válasza:
66%
28: van ilyen is, nagynéném ilyen, enni sem hajlandó más által valaha is használt evőeszközzel, de az esetek 99%-ában ez nevelés és környezeti hatás.
2020. okt. 23. 09:13
 30/151 anonim ***** válasza:
37%

Lehet, jobb kett volna egy meno csoki

De Ja, az ujrahasznositas ciki, a szemetelés a menő

2020. okt. 23. 09:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!