Túlreagálom, hogy a nővérem bálás ruhát adott a gyerekemnek névnapjára?
Többször vettem turis ruhát a tesóm gyerekeinek, de azokról tudott és olyan ruhák voltak, amiket gyorsan átnőttek. Mellesleg ő is nagyon sokszor vásárol és én is nagyon szeretek turizni.
Viszont én biztosan megkérdeztem volna a kislányt, hogy volna e kedve bemenni és választani valamit magának. Tény és való, hogy van aki nem bírja az ilyen helyeket.
Sok múlik azon, hogy hány éves a gyerek. Ha 6 éves, akkor teljesen oké. A 12 éves lányok már nem szívesen mennek turiba, ha nincsenek erre szoktatva. Én utoljára 4-5 éves korukban vettem nekik használt ruhákat, azóta a CundA a legalja ahová hajlandó vagyok bemenni. Ilyen szempontból én se örülnék neki, ha a gyerekemet a Hádába csalnák el ajándékot venni. A gyerek sem.
Viszont szerintem a nővéred nem akart rosszat, és nem illik ezt a szemére hányni. Udvariasan megköszönitek az ajándékot és max. csak otthonra veszi fel vagy oda sem. Meg kell tanulni udvariasnak lenni.
Es akkor mi van ha bevitte par percig turizni? Nem kell a gyereket agyon felteni meg szo szerint piedesztara emelni.
Tulreagalod. Vagy azzal van bajod, akivel volt a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!