Hogyan reagálnátok ha a párotok bejelentené, hogy odaköltözteti a közös házatokba a 15 éves öccsét?
4 éve vagyunk házasok, van egy 5 éves lányunk. Párom testvére jelenleg az anyjával él de sok a vita, veszekedés stb, mert anyja agresszív, iszik. Így a párom lesz a gyámja is illetve oda fogja költöztetni hozzánk a testvérét. Nagyszülők nincsenek csak 300km-re, édesapja már rég elhunyt.
Értem, hogy nincs jobb megoldás nem háborogtam miatta de már napok óta nem alszok, hogy úgymond egy idegen embert kell kerülgetni évekig majd. Intézni a dolgait stb, nyilván a kiadásokat is növelni fogja, eddig se éltünk nagy fényűző életmódot de most majd kaját, ruhákat, sulihoz dolgokat mindent nekünk kell intézni.
28L
"ha ilyen lenne egy értelmes nő sem áll össze vele"
Bárcsak így lenne.
Igazából ezen nem volt mit megbeszélni sajnos. Bejelentette, hogy ez van én meg annyit mondtam, hogy megértem.
Mivel másra nem számíthat így kénytelen vagyok belemenni.
Nyilván elköltözni emiatt nem fogok a közös házból stb csak aggaszt a dolog.
#20, De akkor ezentúl első randin azt is meg kell kérdezni, hogy van-e 18 év alatti tesód, és anyád kompetens-e az ellátásában.
meg azt is, hogy az édesmama nem szorul-e majd 30 év múlva ellátásra...nehogy a nyakadba szakadjon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!