Dorcsi,Dorci, Dorka kérdése:
Van egy nővéren aki 15 éves és tetcszik neki egy fiu, aki nekem is. Es most kisit osssze vesztunk. Mit tehetnek? Nem akarok a noveremel roszba lenni, de nagyon tetcik az a fiú. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Koszi a valaszokatt elorre is!2015. ápr. 22. 21:28
1/18 A kérdező kommentje:
Egyepkentt 13/L vagyok
2015. ápr. 22. 21:31
3/18 anonim válasza:
Mondjuk kezdés: Tanulj meg helyesen írni, mert borzalmas a helyesírásod! (és nem mentség, hogy mobilról írsz, siettél! )
4/18 anonim válasza:
Hány éves a srác? Kinek tetszett először?
5/18 A kérdező kommentje:
Bocsi.. De dixlexiás vagyok
2015. ápr. 22. 21:35
6/18 A kérdező kommentje:
Nekem tetszet elobb... 14 eves
2015. ápr. 22. 21:36
7/18 anonim válasza:
ma 21:34
A diszlexia sem mentség! Én is az vagyok. De itt a monitor előtt a hibajelzővel a diszlexia is megoldható..
8/18 A kérdező kommentje:
Mimilyen hibajelző?? boccs... De amugy ha nem a keerdesre valaszolsz ne írj inkabb semmit... Mert nem tudhatod miert irok igy
2015. ápr. 22. 21:40
9/18 anonim válasza:
Legalább akkor következetesen ugyanott hibáznál... De egyébként, ha nem írsz valamit helyesen, azt aláhúzza pirossal, legalább annyi igényesség legyen már benned, hogy akkor kijavítod.
Ja: 13 évesen szerintem neked még nem létszükséglet, hogy pasid legyen. A nővéred 15 éves, idősebb nálad, gondolom korban hozzá jobban is illik az a fiú, nála már teljesen normális, ha esetleg járni kezd valakivel. De neked 13 évesen nem hinném, hogy ez annyira szükséges lenne, azt meg pláne nem, hogy a nővéreddel el kéne kezdened versengeni egy fiú miatt.
10/18 anonim válasza:
a másik tesód mit szól ahhoz, hogy a nővéred és te ugyanabba a fiúba vagytok szerelmesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!