Hogyan reagálnátok ha a párotok bejelentené, hogy odaköltözteti a közös házatokba a 15 éves öccsét?
4 éve vagyunk házasok, van egy 5 éves lányunk. Párom testvére jelenleg az anyjával él de sok a vita, veszekedés stb, mert anyja agresszív, iszik. Így a párom lesz a gyámja is illetve oda fogja költöztetni hozzánk a testvérét. Nagyszülők nincsenek csak 300km-re, édesapja már rég elhunyt.
Értem, hogy nincs jobb megoldás nem háborogtam miatta de már napok óta nem alszok, hogy úgymond egy idegen embert kell kerülgetni évekig majd. Intézni a dolgait stb, nyilván a kiadásokat is növelni fogja, eddig se éltünk nagy fényűző életmódot de most majd kaját, ruhákat, sulihoz dolgokat mindent nekünk kell intézni.
28L
80!
Idővel lehet, bát az nem gyámság, hanem gondnokság. Amúgy meg csaladtag, nem?
87-es: nem értem ha te is olyan stílusban írsz akkor mit csodálkozol ha olyan stílust kapsz vissza?
Nem a kaja a legnagyobb probléma ha nem tűnt volna fel.
Látom rengeteg emberbe nem szorult semmi empátia. A saját testvéreteket sem fogadnátok be, inkább küldenétek állami gondozásba? Vagy hagynátok, hogy az alkesz anyátok hányását takarítsa tanulás helyett?
Kérdező! 3 évről van szó, annyit fél lábon kibírsz. Vagy ha annyit sem, akkor küldjétek koleszba és csak a hétvégéket kéne 'kibírnod'. Ennyit azért megérdemel a sógorod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!