Hogyan reagálnátok ha a párotok bejelentené, hogy odaköltözteti a közös házatokba a 15 éves öccsét?
4 éve vagyunk házasok, van egy 5 éves lányunk. Párom testvére jelenleg az anyjával él de sok a vita, veszekedés stb, mert anyja agresszív, iszik. Így a párom lesz a gyámja is illetve oda fogja költöztetni hozzánk a testvérét. Nagyszülők nincsenek csak 300km-re, édesapja már rég elhunyt.
Értem, hogy nincs jobb megoldás nem háborogtam miatta de már napok óta nem alszok, hogy úgymond egy idegen embert kell kerülgetni évekig majd. Intézni a dolgait stb, nyilván a kiadásokat is növelni fogja, eddig se éltünk nagy fényűző életmódot de most majd kaját, ruhákat, sulihoz dolgokat mindent nekünk kell intézni.
28L
"Ja és ha jól sejtem a ház fel fele tulajdon szal van beleszólása ki megy az ő felébe és ő a kenyérkereső mivel te babázol... "
Ez nem így megy, te is tudod. Ha az asszonyod szó nélkül hozzátok költöztetné be pl az anyját, te is ki kérnéd magadnak a dolgot, tulajdonjog ide vagy oda.
Amellett az a baba 5 éves, ovis, miért lenne otthon vele a kérdező?! De ha otthon is van. Egy 15 éves gyerekkel való foglalkozás nem merül ki annyiban, hogy 1-2 dologgal többet veszel neki!
Aztán álljon már meg a menet. Már miért érne a pasi szava többet azért, mert "ő a kenyérkereső"? Ha így is lenne, a nő meg szült neki egy gyereket :D :D
Le kéne már állni ezzel a hülyeséggel, hogy annak van nagyobb szava, aki többet keres.
Hát kérdező... Ha neked/ nektek nem kell akkor kérlek keress meg, mert nekem a büdös êletbe nem lehet saját gyerekem. Komolyan szívesen gyámság alá veszem és felnevelem.
Azért szomorú számomra amiket itt összeírtok
Nem tudom, hogy lehet-e gyerekem, és ne áldogasson engem semmilyen úr.
Az a kegy, hogy egy majdnem felnőttet nevelgetnél.
Undorító, gusztustalan, szégyentelen... igen, neked gyereket kéne nevelned, a vérmérsékleted megvan hozzá. *eyeroll
Előreláthatólag tudod, hogy mennyi időre? Én biztos nem örülnék neki.
A párodnak kéne ez anyjával megbeszélni, hogy kicsit vegyen vissza magából és akkor maradhatna ott az öccse.
110!
Gyökszike!
Ha fontos lenne a testvérem, akkor igen mennék. Sőt, nem hagytam volna eleve ott, hanem már akkor amikor én nagykorú lettem elindítottam volna azonnal ah eljárást, hogy én lehessek a gyámja.
De ezek szerinti xartam eddig rá, mert a Facebook aztán minden, csak nem kapcsolattartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!