Nővérem fia évek óta nem jön fel hozzánk. Ha nővérem fel is jön hozzánk a lakásra, a gyerek a kocsiban marad addig, vagy otthon marad. Ciki lenne, de legszívesebben felhoznám, hogy ha "büdös" ide feljönni, akkor majd az érettségi ajándékra se várja a pénzt. Meg is mondtam apámnak, hogy én erre a viselkedésre biztos nem adok érettségi ajándékot.
Ott kellett volna szólni, hogy márpedig ne várjon senki egy fillért sem, tekintve, hogy a gyerek szrik rátok. Ajándéknál egyébként sincs olyan, hogy “kell”, pláne megszabni, hogy milyen értékű. Álljon már meg a menet.
2020. júl. 31. 13:18
52/64 anonim válasza:
Áhá!
Szóval ti vagytok a vagyonosabb fél a családban...hát így méginkább érthető, miért érzi megalázónak az a fiatal fiú, hogy nálatok legyen, miközben érzi, hogy utáljátok és lenézitek őt is és a szüleit...tök nyilvánvaló miért nem szeret hozzátok menni.
Plusz, ha tudná, hogy mit gondolsz róla, meg a szüleiről...hogy nem szívesen adsz, ha ìgy is teszel, az csak kötelesség.
Nem kell egymással tartani a kapcsolatot...ennyi.
2020. júl. 31. 13:24
53/64 anonim válasza:
Sztem itt vmi olyasmi van, hogy a Kérdező valójában utálja az egész családot a nővérével együtt és lenézi őket, de azzal csillapítja az emiatt keletkező bűntudatát, hogy tolja nekik a pénzt... es ha már tolja a pénzt, akkor minimum vágjon ehhez mindenki jópofát.
A gyerek ezt látja át, valószínűleg jobban, mint a szülei, és ezért nem akar egy társaságban lenni veletek. Maximálisan megértem a srácot egyébként.
2020. júl. 31. 13:26
54/64 anonim válasza:
Könyörgök: hagyd már békén a nővéredet és a gyerekét! Ne találkozz vele! Utálod! Nem kell védeni, nem kell segíteni. (Ha meg bűnöző, akkor aztán végképp nem számít neki 20 ezer forint. Az nekik akkor aprópénz.)
2020. júl. 31. 13:27
55/64 anonim válasza:
#53 Szerintem is, egyértelmű, hogy ez a helyzet.
2020. júl. 31. 13:28
56/64 anonim válasza:
Nekem is kb az jön le, mint amit az 53. írt.
2020. júl. 31. 13:31
57/64 anonim válasza:
Kérdező, te hány éves vagy? Ha otthon laksz az édesapáddal közös kasszán élsz? Ha külön vagytok te saját belátásod szerint adhatsz pénzt, ahogy az édesapád is.
2020. júl. 31. 13:32
58/64 anonim válasza:
#52-es ott a pont.
#53-as csak lemásolta az előzőt
2020. júl. 31. 13:36
59/64 A kérdező kommentje:
Nehogy azt higgyétek már hogy tesómék Escobárék. Nem vagyonosak, sőt. A saját lakásomban élek az apámmal, és azért mert elég ramaty állapotban van, alig bír mozogni, segíteni kell. Nem tudtam volna, és nem is akartam volna bedugni egy öregek otthonába. Nekem van saját keresetem, mellette tanulok, plusz apám nyugdíja. Ömlesztettük a pénzt tesómék felé régebben. Megmondtuk hogy már nem bírjuk, és nem szeretnénk kihúzni őket a szarból a pénzzel, könyörgöm 45+ tesómék. Azóta fagyos a viszony, és az tette be a kaput nekik, hogy már a gyereknek se csepegtette apám a pénzt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!