Ez normális dolog? Szerintem nagyon bántó...
Figyelt kérdés
Nővérem fia évek óta nem jön fel hozzánk. Ha nővérem fel is jön hozzánk a lakásra, a gyerek a kocsiban marad addig, vagy otthon marad. Ciki lenne, de legszívesebben felhoznám, hogy ha "büdös" ide feljönni, akkor majd az érettségi ajándékra se várja a pénzt. Meg is mondtam apámnak, hogy én erre a viselkedésre biztos nem adok érettségi ajándékot.2020. júl. 31. 11:53
2/64 A kérdező kommentje:
Fogalmunk sincs. Sosem bántunk vele csúnyán. Én arra gondolok, hogy apám már nem tömködi ötezresekkel, így már nem is vagyunk érdekesek neki.
2020. júl. 31. 11:56
3/64 anonim válasza:
Primitív, neveletlen emberek egyik legjellemzőbb tulajdonsága az ilyen viselkedés.
4/64 A kérdező kommentje:
Nem miattam esik rosszul, mert nekem nem hiányzik, én apám miatt tartom ezt elfogadhatatlannak, főleg hogy idős és beteg, 84 éves. Minden nap ajándék. Azt is sajnálom hogy nővéremnek ez nem esik le.
2020. júl. 31. 11:59
5/64 anonim válasza:
Hú, nem is tudod, mennyi pénzt és ideget spórolsz ezzel a viselkedésével!
Én azért egy kicsit megviccelném a gyermeket. Küldenék neki egy borítékot, mintha... és lenne benne egy Nem nyert! feliratú cetli.
6/64 anonim válasza:
Próbálj meg beszélni nővéreddel,hogy győzze meg a fiát apukátok kedvéért.
7/64 anonim válasza:
Ne ítéld el őt, lehet, hogy van valami olyan oka, amiről nem tudtok. És az is csak feltételezés, hogy csak a pénz érdekli. Lehet, hogy valóban így van, de ha esetleg mégse? Nem kell kényszeríteni semmire, és te sem vagy köteles érettségi ajándékot adni neki, de lehet, hogy nem is várja el tőled.
8/64 A kérdező kommentje:
Igazad van 5-ös, rengeteg idegeskedést spórolok magamnak amúgy. Amiket nővérem mesél róla.... röhögve mesélte, hogy legalább év végén nem bukott meg a gyerek (most 10. osztályos), apámmal csak néztünk mint a moziban.
Apát megkérdeztem erről, azt mondta hogy neki nem hiányzik, de érződött rajta hogy bántja. Nem kellene rendszeresen jönni, de évi egyszer azért illene szerintem. De így akkor majd az érettségi ajándékot se várja el.
2020. júl. 31. 12:05
9/64 A kérdező kommentje:
De, "sajnos" elvárná, tavaly ballagott 8.-ból, és egy 20-ast kellett adni neki, nővérem felhívott hogy ennyit adjunk neki.
2020. júl. 31. 12:06
10/64 Metionin válasza:
Mennyi idős a gyerek? Simán lehet hogy egyszerűen nem szeret hozzátok járkálni csak eddig muszáj volt mert a szülei vitték. Őszintén szólva én is utáltam az ilyen rokonlátogatásokat ahol általában csendben ülni kellett amíg a felnőttek számomra érdektelen dolgokról beszélgettek. Nem is tudom, hogy miért várják el, hogy a gyerek ott legyen. Ajándékot meg nem azért ad az ember hogy cserébe jópofizást várjon el, ha akarsz adsz, ha nem akkor nem. Te dolgod, szerintem nem igazán izgatja a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!