Ez normális dolog? Szerintem nagyon bántó...
Vállveregetésre számítottál?
Amúgy meg ki kap egyáltalán érettségi ajándékot? Ballagásra szoktak adni, amit adtál is. Érettségire pont nem kap senki semmit, csak az érettségijét. Max a szülő vesz neki valamit, de az sem nagyon szokás.
Amúgy meg szerintem ennél a kérdésnél csomóan normálisan válaszoltak...alig volt valaki trágár ennél sokkal durvább válaszok szoktak lenni.:D
Csomóan segítő szándékkal válaszoltak de te kb csak szidtad tovább a nővéred és a fiát.
Már ne haragudj, de miből gondolod, hogy a pénzetek ennek az oka, hogy nem szeret nálatok lenni?? Magadból indulsz ki, vagy mi?
Eleve ahogyan beszélsz róla, azt tükrözi, hogy nem kedveled, nem látod szívesen a fiút, csak kötelességből. Ezt, hiszed vagy sem, mindig megérzi az ember, még ha mosoly mögè is van rejtve.
Gyűlöltem a kötelező jellegű rokonlátogatásokat tizenévesen, főleg, ahol rosszul éreztem magam. Azt nem lehet megvásárolni, soha nem kértem ilyet tőlük, hogy adjanak, csak otthon akartam lenni nyugalomban...nekem azok az emberek idegenek voltak.
Aztán ki derült, hogy az apám testvére utált engem ès az anyukámat, jól éreztük.. mint a sz_rt és egy utolsó kötelező látogatás alkalmával belènk is kötött a barátjával és azóta csak az apám jàr ki.
A nagybàtyám 0 munka révén lett gazdag és egy gyönyörű lakást vett magának...soha nem adott még egy gesztus értèkű csokit sem az anyukámnak..hát még nekem..az üzenet mâr luxus, de arra jók voltunk, hogy hozzánk jöjjön fiatalként filmey nézni...stb...tetszett neki, hogy, viloghat, amíg mi nyomorban élünk...az volt az utolsó kötelező látogatás, amin valaha részt vettem..
Nagyon jól teszi az anyuka, hogy nem erőszakolja rá a gyerekre, hogy oda menjen, ahol rosszul érzi magát!
Honnan tudod, hogy nincs valami katyvasz családon belül és a fiú nem akar ehhez a cirkuszhoz asszisztálni?
Nem tudhatod, mi a valódi oka hogy nem megy hozzàtok szìvesen...nem kell így elìtélnu, anélkül, hogy bármit is tudnàl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!