Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez normális dolog? Szerintem...

Ez normális dolog? Szerintem nagyon bántó...

Figyelt kérdés
Nővérem fia évek óta nem jön fel hozzánk. Ha nővérem fel is jön hozzánk a lakásra, a gyerek a kocsiban marad addig, vagy otthon marad. Ciki lenne, de legszívesebben felhoznám, hogy ha "büdös" ide feljönni, akkor majd az érettségi ajándékra se várja a pénzt. Meg is mondtam apámnak, hogy én erre a viselkedésre biztos nem adok érettségi ajándékot.
2020. júl. 31. 11:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
58%

Vállveregetésre számítottál?

Amúgy meg ki kap egyáltalán érettségi ajándékot? Ballagásra szoktak adni, amit adtál is. Érettségire pont nem kap senki semmit, csak az érettségijét. Max a szülő vesz neki valamit, de az sem nagyon szokás.

2020. júl. 31. 12:47
 32/64 anonim ***** válasza:
84%
Hát, de ha a hozzászólásaidból minden kétség nélkül lejön, hogy milyen sz@rrágó proli vagy, akkor mégis mit írjanak? xD
2020. júl. 31. 12:48
 33/64 anonim ***** válasza:
75%
Biztos azt hitte, hogy mindenki egyetértve bólogat, hogy milyen köcsögök a mai fiatalok, hogy nem társulnak a jópofizáshoz. :D
2020. júl. 31. 12:51
 34/64 anonim ***** válasza:
86%
Én normális hangnemben írtam, maximum nem tetszett a válaszom. Sajnálom, hogy nem erősítenek meg a véleményedben de talán illene elgondolkozni, hogy nem csak a te álláspontod létezik. Többen is levették, hogy ez nem egy őszinte érdeklődésen és szereteten alapuló viszony, hanem egy megjátszott valami, illene ezzel szembenézni, hogy talán nem akar részt venni benne.
2020. júl. 31. 12:52
 35/64 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg szerintem ennél a kérdésnél csomóan normálisan válaszoltak...alig volt valaki trágár ennél sokkal durvább válaszok szoktak lenni.:D

Csomóan segítő szándékkal válaszoltak de te kb csak szidtad tovább a nővéred és a fiát.

2020. júl. 31. 12:53
 36/64 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de miből gondolod, hogy a pénzetek ennek az oka, hogy nem szeret nálatok lenni?? Magadból indulsz ki, vagy mi?

Eleve ahogyan beszélsz róla, azt tükrözi, hogy nem kedveled, nem látod szívesen a fiút, csak kötelességből. Ezt, hiszed vagy sem, mindig megérzi az ember, még ha mosoly mögè is van rejtve.

Gyűlöltem a kötelező jellegű rokonlátogatásokat tizenévesen, főleg, ahol rosszul éreztem magam. Azt nem lehet megvásárolni, soha nem kértem ilyet tőlük, hogy adjanak, csak otthon akartam lenni nyugalomban...nekem azok az emberek idegenek voltak.

Aztán ki derült, hogy az apám testvére utált engem ès az anyukámat, jól éreztük.. mint a sz_rt és egy utolsó kötelező látogatás alkalmával belènk is kötött a barátjával és azóta csak az apám jàr ki.

A nagybàtyám 0 munka révén lett gazdag és egy gyönyörű lakást vett magának...soha nem adott még egy gesztus értèkű csokit sem az anyukámnak..hát még nekem..az üzenet mâr luxus, de arra jók voltunk, hogy hozzánk jöjjön fiatalként filmey nézni...stb...tetszett neki, hogy, viloghat, amíg mi nyomorban élünk...az volt az utolsó kötelező látogatás, amin valaha részt vettem..

Nagyon jól teszi az anyuka, hogy nem erőszakolja rá a gyerekre, hogy oda menjen, ahol rosszul érzi magát!

Honnan tudod, hogy nincs valami katyvasz családon belül és a fiú nem akar ehhez a cirkuszhoz asszisztálni?

Nem tudhatod, mi a valódi oka hogy nem megy hozzàtok szìvesen...nem kell így elìtélnu, anélkül, hogy bármit is tudnàl!

2020. júl. 31. 12:57
 37/64 anonim ***** válasza:
100%
Az ajándék arról szól, hogy nem várunk érte cserébe semmit.
2020. júl. 31. 12:57
 38/64 A kérdező kommentje:
Nem mindenkire gondoltam nyilván. Nem seggnyalást vártam el. NORMÁLIS válaszokat. Nem vagyunk egy olcsó proli család, de azt nem szeretjük ha levesznek minket és hülyének néznek minket. Igencsak normálisan viszonyultunk tesómékhoz, pedig eléggé görbe úton élnek, a bűnözői életmód se állt távol tőlük, mégis ahol tudtuk védtük őket és segítettük őket, igen anyagilag is. Tényleg mekkora büdös prolik vagyunk....
2020. júl. 31. 12:58
 39/64 Metionin ***** válasza:
56%
Amúgy ez a baj, így keletkeznek az ingyenélők.
2020. júl. 31. 13:00
 40/64 A kérdező kommentje:
Én őszintén sajnálom amúgy hogy így élnek, ezt a görbe utat. Fogalmam sincs hogy tudnak így nyugodtan aludni, mi csak annyit kértünk, hogy hozzánk ne csengessenek be a hatóság emberei.
2020. júl. 31. 13:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!