Egy fiú-lány testvéri kapcsolat ez normális vagy beteges dolog?
nyilván normál körülmények között beteges lenne, nyilván nem mutatkozna egy felnőtt nő az öccse előtt meztelenül.
na de ez kényszerhelyzet volt, neked van igazad, a barátnő a hülye...
Sokat elárul ez a kijelentés arról a bizonyos "barátnődről". A saját beteges lelkivilágát látja bele. Ne is foglalkozz vele.
És légy hálás azért, hogy ilyen öcséd van.
Azta, nagyon aranyos öcséd van :o Nem hiszem, hogy az én testvérem megtenne értem ilyen dolgokat..
A barátnődre meg inkább nem mondok semmit, mert törölnék a kommentemet :D Csak szánni tudom, ha egyrészt ő még egy ilyen helyzetben is csak arra tudna gondolni, hogy jajj, meg ne lássa valaki pucéron..Mellesleg ha a legközelebbi családtagjai előtt is így szégyenlősködik és vele történne meg mindez, akkor amíg nem forrnának össze a csontjai, nem fürdene meg nem töröltetné ki magát wc után?..:D
Másrészt ahogy az előttem lévők is írták, inkább ő a beteges és undorító, ha azt gondolja, két testvér egymásra izgul, ha meglátják egymást meztelenül..
Szerintem inkább elismerendő.
Én nem biztos,hogy kitudnám törölni más fenekét.
Őszintén szólva a sajátom kitörlését sem nagyon kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!