Egy fiú-lány testvéri kapcsolat ez normális vagy beteges dolog?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és volt egy autóbalesetem ahol szilánkosra tört mindkét karom.Kórházban voltam aztán haza engedtek de képtelen voltam bármit is csinálni.Anya meg apa nem tudott mindig itthon maradni így sokszor szorultam a 17 éves öcsém segítségére aki megetetett,megitatott,segített zuhanyozni,öltözni,kitörölte a fenekemet meg egyéb kényesebb dolgokat.Az egyik barátnőm meg azt mondta hogy ez milyen undorító meg beteges dolog már és ő sosem mutatkozna meztelen az öccse előtt.Ez viszont kényszerhelyzet volt szerintem minden valamirevaló testvér megtenné.2017. okt. 14. 21:28
11/14 anonim válasza:
A barátnőd szerint mégis mit kellett volna csinálnod két használhahatlan karral? pár hónapig nem fürdesz és nem törlöd ki magadnak? Vagy a havit is csak úgy hagyod folyni?
Persze, furán hangzik de nem igazán van más opció szóval ez van.
12/14 anonim válasza:
Szerintem új barátnőt kéne keresned..Ez a lány undorító.
Egyértelmű hogy egyikőtök se szívesen volt a másikkal ruha nélkül, hanem mert muszáj volt. Tényleg elismerendő hogy ilyen testvéred van, becsüld meg :)
Nem akarom leszólni a szüleidet, de ha a gyerekem ilyen állapotban van nem érdekelne hogy, de megoldanám hogy otthon legyek vele...Nem az öcséd felelős érted hanem a szüleid.
13/14 anonim válasza:
De mikor a húgomnak volt ilyen baja, akkor beteges dolognak tartottátok... :D
14/14 anonim válasza:
Valóban beteges, mert mindkét kezed szilánkosra volt törve. Miért nem kérdezted meg a barátnődet, hogy ő hasonló helyzetben mit tett volna, ill. azt, hogy ő hol volt, amikor a segítségére szorultál, mert így ítélkezni nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!