Meséljetek a testvéri kapcsolatotokról kérlek, hogy tudjam a miénk normális-e?
Nekem van egy batyam es egy ikertesom
A batyammal megvagyunk nem sokat idot toltunk eggyut mint regen mar 18 eves van egy iker tesom 14 eves lanyok vagyunk mindent egyut csinalunk nem eszunk semmit egymas nelkul.De folyton mindenen osszeveszunk.
3-an vagyunk lányok. A nővérem 41 éves, én 40 éves vagyok a húgom 37 éves.
Gyerekként én és a nővérem "öltük egymást." Mindenért összekaptunk, mindenért verekedtünk, irigykedtünk. Ha ne adj isten felvette valaki a másik ruháját az kész tragédia volt. Volt, hogy orrvérzésig összeverekedtünk. Amikor csak lehetett egymást beárultuk akár a suliban akár otthon. A húgom volt a legkisebb, aki mindig a kettőnk helyzetéhez függően volt jó vagy rossz húgi. Sokszor inkább nyűg volt, mert vinni kellett oviba-suliba, érte kellett menni napközi után. Vagy ahogy apám mindig mondogatta " csak akkor mehettek le játszani ha a húgodat is viszed." Ez sokszor zavaró volt amikor mondjuk fiúzni akartunk.
De felnőttünk. Fiatalon külön költöztünk, és amikor már nem éltünk egy fedél alatt, amikor már család, gyerek lett a testvéri kapcsolatunk is megváltozott. Már sehol nincs a veszekedés, irigység. Ma igazi testvéri kapcsolat van köztünk. Segítjük egymást ha kell, rendszeresen tartjuk a kapcsolatot (ami elég nehéz, mert nagyon messzire mentünk) Ma nagyon szoros a kapcsolatunk, összetartunk. Bármikor számíthatok a testvéreimre, ahogy ők is rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!