Mennyire kell félteni egy kisgyereket egy kutyától? Normális ez, vagy csak nekem fura?
Ha vendégségbe jön a "frissen szült" nővérem mindig zavargatva van a bernáthegyink. Mindig ilyenkor ki van küldve, ha közel jön hozzánk, rögtön zavarják, mint a bolondok. Olyankor bent sem lehet. Egyébként a kutya csak a lábunknál fekszik bent, beszélgetés közben. Egyáltalán nem agresszív senkivel. Már anyámék is csatlakoztak a kutya üldözéséhez, le a teraszról, stb. Van hogy bottal zavarják. Nem értem. Mondván, hogy összeszőrözi a gyereket (hogy amikor a közelében sincs, csak fekszik?), vagy fellöki (ezt sem tudom hogy, amikor nem mászkál a kutya, és a kislány sem egyedül, vagy kézben van, vagy kezet fogva sétál vele valaki, mert nem tud még) , a másik, hogy kikapja a kezünkből a kutya. De azt sem tudom hogy, mert nem agresszív. Jobban féltenék egy hét éves gyereket a kutyáktól mert azokúgy játszanak, hogy a kutya támadásnak veheti. De egy kisgyerek??
A testvéreméknél is van egy szobakutya, őt is kipaterolja, ha tudja.
Nálatok is ígyvan?
Én kutyák közt nőttem föl és élek. Pedig volt hogy a kajájukból ettem és nem egyszer lettem fellökve. Persze ha rántott hús van a gyerek kezében nem kell bodri közelébe engedni ahogy akkor sem ha eszik stb de az hogy a szobából is ki van küldve a kutya úgy hogy a gyerek amúgy se tudna a közelébe férkőzni szerintem irracionális. Az ilyen kisgyerekek fognak sírva fakadni ha egy kutya a közelükbe megy.
De az ő gyerekük az ő dolguk. Alkalmazkodj ha jönnek és ennyi.
Mi a fenének kell nektek kutya ? Jól megy a kert színvilágához a bernáthegyi? --
EZ MI? már ne is haragudj, hogy jön ide?? Üssem agyon, mert a nővérem szült, és heti egyszer idejön? Te hülye vagy, komolyan.
nekünk goldink van, két éves, viszont nem szereti a kisgyerekeket. féltékeny, ha nem rá figyelünk, ezért nem is hívunk ide senkit kisgyerekkel.
a kutya él velünk, egyértelmű hogy ő az első nem más gyereke. próbálná meg valaki bottal zavarni, többet be nem tenné ide a lábát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!