Fog-e a gyámügy érdemben foglalkozni a dologgal, ha bejelentést teszek ( a szomszédom veri a kisgyerekét)?
A helyzet az, hogy pár hete tűnt fel, hogy a szomszéd nő veri a gyerekét. Rendszeresen felpofozza, ráncigálja a 4 éves kislányt, mert az: játszik a macskával, leette a pólóját fagyival, stb. Nem ilyen kis fenékrecsapás, hanem felpofozza, ráncigálja, nem egyszer az üvöltözésre kapom fel a fejem, állattal nem beszélnék így sosem, ahogy a gyerekkel teszi.
A gondom az, hogy nem tudom, hogy, érdemes-e bejelenteni. Anyuka magyar, apuka viszont cigány. Apuka nagyon sokat dolgozik, hogy eltartsa őket, anyuka meg otthon van a gyerekkel. Az apa sosem bántja a kislányt, mindig viszi valahová, imádja, a kislány is őt.
Emiatt ugye érdemes lenne bejelentést tennem? Félek, hogy az apukán "torolnák meg", csak mert ő cigány származású.
Minden bejelentésre kimennek. De azt tudod ugye, hogy ha úgy látják, hogy gond van, akkor a gyereket kímélik a családból?
Inkább apukaval beszélj
1-es: igen, ez aggaszt a leginkább. Nem szeretném, ha az apától elvennék, mert nagyon jó apa, imádja a kislányt, csak nagyon sokat dolgozik, hogy eltartsa őket. Meg hát ugye, a származása...
2-es: ez nagyon szomorú, de én is így látom.
Először nem veszik el mindig van egy eljárás de mindenképp szólj valakinek a kicsi fogja bánni
Aki tehetetlen nem tehet semmit
Itthon csak akkor veszik el a gyereket ha szó szerint éhezik vagy ha rendszeres szexuális abúzus éri, sőt utóbbi fölött nagyon sokszor szemet hunynak mert egy ilyen ügy túl sok gonddal jár.
igazából ez távol áll a gyerek veréstől a legtöbb anya pofoza és ráncigálja gyerekét
igen tudom ez szörnyen hangzik de ez elég hétköznapi
Koszi a lepotozast
Csak megemlítem
Hogy engem is elvettek a szüleimtol ... Vagyis apám miatt anyuhoz mehettem vissza miután elváltak es anyunál mindent rendben találtak
Ez régen volt gondolom változnak az idők es törvények de ettől nem kell lepontoz i valamit mert ti másképp Göd olajtól de cseppet sem éreztek ezekből !
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!