Kisgyereket esküvőre?

Figyelt kérdés

Nagyon kellemetlen dolog történt a hétvégén.

A húgom esküvője lesz a jövőhónapban, fiatalok így jó részt a vendégek is hasonló korosztályból kerülnek majd ki. A párjának nincs testvére, húgomnak meg csak én, így csak a szülők, nagynénik, nagybácsik lesznek akik idősebbek. Gyereket csak én vinnék, 6 éves a fiam. Így azt gondoltuk a férjem szüleire bíznánk arra a hétvégére.

De ők valamiért úgy gondolták, hogy ők is hivatalosak az esküvőre.

Húgom és anyósom nem jönnek ki túl jól, nem is találkoznak sűrűn.

Most azt hiszi miattam nem tud jönni. Annyira kínos lenne megmondani egyenesen a szemébe hogy senki nem kiváncsi rá.

2015. jún. 23. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdekesek lehetnek anyósodék...a férjed mondja meg nekik, hogy ők nincsenek meghívva.
2015. jún. 23. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hogy gondolják, hogy meg vannak hívva, ha nem is kaptak meghívót?

egyszerűen meg kell nekik mondani, hogy szűk családot hívták meg, főleg a barátaik lesznek meg a közeli családtagok.

2015. jún. 23. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

A kérdésednek mi köze a tortenetedhez?

"Kisgyereket esküvőre? " - aztán anyosodrol írsz.

Tulajdonképpen mit szeretnél tudni?

2015. jún. 23. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

1. Esküvöre az hivatalos, aki kapott meghívót, más nem.

2. A kérdésed címe és a tartalm semmi összefügg´seben sincs egymással.

2015. jún. 23. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Annyira kínos lenne megmondani egyenesen a szemébe hogy senki nem kiváncsi rá."

Az még kínosabb lenne, ha tényleg elmennének az esküvőre...

Úgyhogy szólj a férjednek, hogy álljon a sarkára, és közölje velük hogy ők nem mennek, és kész. Tök mindegy, hogy reagálnak.

A gyereket meg max elviszitek. Annyira azért nem kicsi már 6 évesen.

Én azt hittem 2-3 évesről kérdezel, szerintem az a kisgyerek.

2015. jún. 23. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Én se értem az összefüggést a cím és a leírás között :O

Egyébként pedig az egyenes beszéd mindig célravezető.

Egyébként hogy derült ki, hogy ők úgy tudják, hogy meg vannak hivva az esküvőre?

2015. jún. 23. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Istenem...Nyilván az a kérdés,hogy mivel anyósék azt hitték,ők is mennek,megvan a balhé,így már nem szívesen hagyja rájuk a kérdező,így muszáj lenne vinnie.Szerintem nem lesz gond a gyerekkel,de ha ti sokáig bulizósak vagytok,akkor aludhata egy kis barátjánál,vagy más rokonnál,aki nem megy.
2015. jún. 23. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
70%

Férjed mondja meg nekik, hogy nincsenek meghívva (bár nem értem miért gondolták, hogy ők is hivatalosak). Ha emiatt megsértődnek és nem vállalják el a gyereket akkor vigyétek el őt is.

Kisiskolás, a szertartást végigbírja ülni. Este meg kedvére sütizhet és táncolhat.

2015. jún. 23. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!