Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez normális dolog? Szerintem...

Ez normális dolog? Szerintem nagyon bántó...

Figyelt kérdés
Nővérem fia évek óta nem jön fel hozzánk. Ha nővérem fel is jön hozzánk a lakásra, a gyerek a kocsiban marad addig, vagy otthon marad. Ciki lenne, de legszívesebben felhoznám, hogy ha "büdös" ide feljönni, akkor majd az érettségi ajándékra se várja a pénzt. Meg is mondtam apámnak, hogy én erre a viselkedésre biztos nem adok érettségi ajándékot.
2020. júl. 31. 11:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
90%
Eléggé elkanyarodtunk a témától. :D
2020. júl. 31. 13:05
 42/64 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudsz mit csinálni. A legjobb amit tehetsz hogy megbeszéled a nővéreddel vagy jelzed neki hogy a fiának maximum egy képeslapot tudtok most küldeni mivel a járvány miatt nektek is adódott anyagi gond és ne haragudjanak de nem tudtok elmenni a ballagásra mert nagypapi nehezen mozog neked meg nehéz látni hogy a nagypapi unokája nem látogatja a nagypapát. És nagypapin látszik hogy szomorú emiatt. Az okát nem tudod de míg nem tisztázzák ne várják hogy te is meglátogasd az unokaöcsédet a ballagásán vagy egyéb eseményein vagy maximum te is csücsülsz majd a kocsiban minden ilyen ünnepi látogatáskor.
2020. júl. 31. 13:07
 43/64 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen egyértelmű, hogy nem kedveled a gyereket, nem szívesen adsz, ha mégis kénytelen vagy a zsebedbe nyúlni, elvárod cserében azt a képmutató színjátszást, amit te nyújtasz. Ne haragudj, de ez undorító...vigyorogsz, aztàn az álarc mögött keserves megterhelés volt egy tetves valamit adni a fiúnak és a pokolba kívánod a család azon részét?

Egy kicsit gondolkozz el, szerintem...

Nagyon jól teszi a fiú, hogy van benne tartás, az édesanya is, hogy nem erőlteti...szerintem, tudják, hogy àlltok hozzájuk, ezért engedik a fiúnak, hogy kimaradhasso ebből a szemétsêgből

2020. júl. 31. 13:07
 44/64 anonim ***** válasza:
95%
Nem kötelező pénzelni a testvér gyerekét.
2020. júl. 31. 13:08
 45/64 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kiegészítem, ha nem akarsz nem adsz.

Ha nem érzed jól magad benne, nem erőlteted, nem mész a ballagásra.

Felhívott az anyja hogy 20 ezret kéne adni? Hát megmondod nem, nem normális elvárni. Ez a te felelősséged is, ha olyat erőltetsz magadra amit nem szeretnél, csak mert ez az illem. Utána meg itt panaszkodsz, ha nem esik jól, ne vegyél részt benne. Persze te csak nem akarsz feszkót az anyjával, hát akkor most feszkózhatsz egymagad.

2020. júl. 31. 13:09
 46/64 A kérdező kommentje:
Az is undorító volt, hogy kibeszéltek minket a hátunk mögött, holott segítettük őket ahol tudtuk. Ez fájt nekünk az tény, de úgy voltunk vele hogy ettől még nem kell pitiánerkedni.
2020. júl. 31. 13:11
 47/64 anonim ***** válasza:
89%
Amugy ez most mar csak arrol szol, hogy besarozd oket es varod az onigazolast.
2020. júl. 31. 13:12
 48/64 anonim ***** válasza:
90%
Nem kötelező elviselni más hibáit. Az érthető hogy nem akartok tudni a viselt dolgaikról de azért ezt el kéne mondani nekik is hogy nektek ehhez semmi közötök viszont ha az unoka tényleg csak a pénz miatt szokott oda akkor ezt jobb minel elobb tisztázni lehet szimplán nem akar senkit idegesíteni a srác de az is lehet hogy csak kötelező pofavizitnek érzi a látogatást akkor meg minek mennek.
2020. júl. 31. 13:12
 49/64 anonim ***** válasza:
96%

Lásd be, hogy nem jöttök ki jól és kész..senki sem tökéletes. Ők sem, ti sem.

Nem kell tartani egymàssal a kapcsolatot, ennyi.

2020. júl. 31. 13:15
 50/64 anonim ***** válasza:
100%

Megfenyegetett a testvéred ha nem adsz 20 ezer forintot a gyereknek akkor bánt vagy miért kötelező 20 ezret adni. Meg kellett volna mondani hogy ne haragudjon de hagy döntsd el te hogy mit adsz a gyerekenek ajándékba.

Amúgy nem értem én ezt én pl. Könyvet kaptam ballagásra és úgy örültem annak a könyvnek mint majom a farkának. Ez is milyen már hogy megmondjak mit adj. De gondolom jó kspcsolatba ismeri a másik mire vágyik az ünnepelt. Na mindegy. Szerintem egyszerűbb ezt megbeszélni a nővéreddel és a fiával.

2020. júl. 31. 13:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!