Ez normális dolog? Szerintem nagyon bántó...
Teljesen egyértelmű, hogy nem kedveled a gyereket, nem szívesen adsz, ha mégis kénytelen vagy a zsebedbe nyúlni, elvárod cserében azt a képmutató színjátszást, amit te nyújtasz. Ne haragudj, de ez undorító...vigyorogsz, aztàn az álarc mögött keserves megterhelés volt egy tetves valamit adni a fiúnak és a pokolba kívánod a család azon részét?
Egy kicsit gondolkozz el, szerintem...
Nagyon jól teszi a fiú, hogy van benne tartás, az édesanya is, hogy nem erőlteti...szerintem, tudják, hogy àlltok hozzájuk, ezért engedik a fiúnak, hogy kimaradhasso ebből a szemétsêgből
Akkor kiegészítem, ha nem akarsz nem adsz.
Ha nem érzed jól magad benne, nem erőlteted, nem mész a ballagásra.
Felhívott az anyja hogy 20 ezret kéne adni? Hát megmondod nem, nem normális elvárni. Ez a te felelősséged is, ha olyat erőltetsz magadra amit nem szeretnél, csak mert ez az illem. Utána meg itt panaszkodsz, ha nem esik jól, ne vegyél részt benne. Persze te csak nem akarsz feszkót az anyjával, hát akkor most feszkózhatsz egymagad.
Lásd be, hogy nem jöttök ki jól és kész..senki sem tökéletes. Ők sem, ti sem.
Nem kell tartani egymàssal a kapcsolatot, ennyi.
Megfenyegetett a testvéred ha nem adsz 20 ezer forintot a gyereknek akkor bánt vagy miért kötelező 20 ezret adni. Meg kellett volna mondani hogy ne haragudjon de hagy döntsd el te hogy mit adsz a gyerekenek ajándékba.
Amúgy nem értem én ezt én pl. Könyvet kaptam ballagásra és úgy örültem annak a könyvnek mint majom a farkának. Ez is milyen már hogy megmondjak mit adj. De gondolom jó kspcsolatba ismeri a másik mire vágyik az ünnepelt. Na mindegy. Szerintem egyszerűbb ezt megbeszélni a nővéreddel és a fiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!