Miért nem érti meg apukám, hogy félek a fogorvostól?
Pénteken apu elvitt a fogorvoshoz sima ellenőrzésre, és találtak egy pici lyukat. Nagyon pici, azért nem is fájt még. Azt mondták ott helyben meg is csinálják. Beadták az érzéstelenítőt, de én nem engedtem, hogy hozzá nyúljanak, mert féltem, és levettem a kendőt és kifutottam. Apu megint kért időpontot, hétfőre. Én mondtam nem fogok elmenni, azt mondta de igen, vagy ő fog beráncigálni az autóba. Félek, hogy most már nem fogok tudni elfutni, mert felkészülnek és bezárják az ajtót. Mit csináljak, hogy megússzam a fogorvost? Tudna valaki segíteni?
L/17
Nyilván mindenki fél kicsit a fogorvostól. De felnőttek vagyunk, tudjuk, hogy a mi érdekünk, hogy rendben legyenek.
Egy rossz fog nagyon sok bajt tud okozni, egyik barátnőmnek a hajának a nagy része kihullott a gyulladt foga miatt.
Komolyabb gyulladás más szerveidre is ràmehet.
Ezeken túl kell esni. Örülj neki, hogy a 21.szàzadban élsz, van lehetőség mindenféle modern eljàràsra. Az alapos érzéstelenítés után meg semmit nem is fogsz érezni.
Ráadásul magán dokihoz is van lehetőséged menni és a család barátja, nem valami beleszarós kokler.
"levettem a kendőt és kifutottam"
Ez egy 7 éves gyereknél is gáz lenne, nemhogy 17 évesen.
Próbáld legyőzni a félelmeidet.
Ki tudja a jövőben mi vár rád, lehet lesznek műtéteid is. Ezek nem választás kérdései, az egészségünk a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!