Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apukám azért kiabált velem...

Az apukám azért kiabált velem mert két db cipőt kaptam a szülinapomra, miért kell ezért kikészíteni engem?

Figyelt kérdés
A nagymamámtól kaptam a cipőket a szülinapomra,és két cipőt kaptam,amikor az apám meglátta a másikat azt mondta azért balhézott velem mert én keverem a szart a családban.Hogy én mért mondom azt hogy nincs cipőm a nagymamámnak amikor én soha nem mondtam ilyet.Az apám kikészít idegileg haza nem vihetek új holnikat és nem vesz nekem csak férfias dolgokat.Idegileg ki vagyok készülve már a rokonaimtól a rokonaim meg rángatnak ide menyjek oda menyjek és addig piszkálnak amíg úgy nincs ahogy ők mondják,de ha úgy van ahogy ők mongyák,akkor meg az apám kiabál velem és veszekszik.Nem tudok nekik megfelelni sehogy sem elegem van ebből.Mit csináljak?

2019. ápr. 20. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Anyud?
2019. ápr. 20. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Menjek, mondják. Érdekes, egyszer sikerült jól leirnod. Kamu?
2019. ápr. 20. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

Én az ilyet nem nevezném apának.

A legjobb szándékkal tanácsolom, hogy mihelyett nagykorú leszel, lépj le ebből az őrültek házából.

2019. ápr. 20. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Bírd ki, míg nagykorú nem leszel, utána ezerszeresen visszafizetheted nekik a kedvességüket.
2019. ápr. 20. 18:32
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Az anyukám meghalt ő öngyilkos lett melettük,nem birta ezt a sok veszekedést ami volt a családban.
2019. ápr. 20. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Két párat kaptál nem? Miért nem kérsz segítséget, hogy beszélni tudjál apukáddal?
2019. ápr. 20. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem érdemled ezt a viselkedést! Kitartás és nagy ölelést küldök, egyszer minden rendben lesz.

Apukádnak valószínűleg nem veled van baja, csak te vagy hozzá a legközelebb, ezért rajtad tölti ki.

2019. ápr. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!