Hogyan vegyem rá apáékat h szülinapomra kapjak egy új telefont?
Tavaj kaptam angliábol de nagyon rossz,lassu,kidob mindenből,lefagy,nem lehet mobilnetezni rajta,rossz képet csinál és még sorolhatnám már 2× volt szervízbe de azért is engem hibáztatnak h én tettem tönkre.Most jelenleg egy Lenovo A616 om vam nem hiszem hogy sokan ismeritek mert erre még az eabeyről se lehehet tokot kapni
És egy hauwei p9 lite-ot szeretnék
Hogyan vegyem rá apuék?
Néhány komoly felajánlás segítene a helyzeteden.
Pl.: tanulmányi eredményeid jelentős javítása, rendszeresen átvállalni feladatokat a család feladataiból, amik a képességeidet nem haladják meg.
Komoly erőfeszítéseidet valószínűleg értékelnék.
A sima igénybejelentés egy új telóra nem hiszem, hogy meghatnák szüleidet.
Mikor van a szülinapod?
Mondjuk felajánlhatnád,hogy addig megtanulsz helyesen írni.(+ragozni)
[link] parancsolj,ebay-es tokok a telefonodra.
Ajánld fel, hogy egy bizonyos összeget te is beleadsz az új telefonba. Értem, hogy szülinapod lesz, de a szüleid nem kötelesek több 10ezer forintot költeni rá, csak emiatt. Gondolj bele mennyit költenek rád egész éveben.
Egyébként Ebay-en és Aliexpress-en rengeteg tokot találsz a telefonodra kb 400 forintért.
Mennyi idős vagy?
Hogy állnak anyagilag a szüleid?
Kezdjük ott, hogy nemhogy nem tudsz helyesen írni, de még a telefon nevét sem tudod leírni...
A másik, hogy egy 100ezres telefont szeretnél szülinapra???
Jövőre meg egy kocsit?
Az én fiam biztos nem fog ennyiért telefont kapni-bár még csak 4 éves.
Most egy Lumia 640-em van, és pont megfelelő.
Miért is kell neked ennyiért telefon? És te mit teszel azért, hogy a szüleid ilyen drága dolgokat vegyenek neked?
Épp azt néztem én is, hogy ebay is meg ali is tele van tokokkal. :D
Egyébként jó lenne tudni a körülményeket is. Egyáltalán próbáltál már beszélni velük, hogy mit szeretnél szülinapodra? Mert ha nem, akkor első körben mond meg nekik. Másrészt egy telefon elég drága dolog és nem triviális, hogy ilyen értékben vegyenek neked valamit.
Ha az én gyerekem lennél, elfelejthetnéd!
Majd ha beleadsz - legalább a felét -, maximum akkor veszek neked 100 ezres?! telefont!
Amúgy is, inkább a nyelvtankönyvet forgasd, mert kritikán aluli a fogalmazásod és helyesírásod.
Most jelenleg egy Lenovo A616 om vam nem hiszem hogy sokan ismeritek mert erre még az eabeyről se lehehet tokot kapni
ez édi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!