Miért nem érti meg apukám, hogy félek a fogorvostól?
Pénteken apu elvitt a fogorvoshoz sima ellenőrzésre, és találtak egy pici lyukat. Nagyon pici, azért nem is fájt még. Azt mondták ott helyben meg is csinálják. Beadták az érzéstelenítőt, de én nem engedtem, hogy hozzá nyúljanak, mert féltem, és levettem a kendőt és kifutottam. Apu megint kért időpontot, hétfőre. Én mondtam nem fogok elmenni, azt mondta de igen, vagy ő fog beráncigálni az autóba. Félek, hogy most már nem fogok tudni elfutni, mert felkészülnek és bezárják az ajtót. Mit csináljak, hogy megússzam a fogorvost? Tudna valaki segíteni?
L/17
Gondolom a smink, csini rucik, frizura az megy...? Na hát hiába, a rothadó fog igénytelen.
Nagylány vagy, ess túl rajta.
Ha 10 évvel fiatalabb lennél akkor ez még elfogadható lenne
Na de most?
17/f
Hát kihúzod magad a fogaidat. Vagy megvárod, míg kirothad magától az összes. Más megoldás nincs, hogy a fogorvossal ne kelljen randiznod.
Marha szexis leszel 40 évesen, fogatlanul :) Tuti lesz egy csomó rajongód, haha :D
Kislány, 2 gyökértömésen vagyok túl, érzéstelenítő nélkül, egy pici lyukat lehet, hogy nem is tömnek csak csiszolják és ecsetelik.
Apukáddal meg beszéld meg, hogy pszichiáterre van szükséged, mert tisztában vagy vele, hogy irracionális félelmeid vannak! Ez betegség és kezelni kell.
Nekem 5 éves koromban 6 fogamat húztak ki. Ennek ellenére 14 évesen bepánikoltam, mikor tömetni kellett. Még az érzéstelenítőt sem adták be, elkezdtem hisztizni. Anyám velem is hasonlóképp viselkedett, mint a Kérdezővel.
Ha beadták az érzéstelenítőt, azonban nem tudom, miért futottál el. Az ilyen injekciók gyengítik a szívet. Úgyhogy legközelebb szedd össze Magad, és engedd a Doktor Bácsinak, hogy befejezze a munkát! Az jobb lenne a kihúzná? Mi lesz, ha majd a nőgyógyászhoz kell menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!