Jogosan cseszegetett?

Figyelt kérdés
Ma a suliban átáztam első óra után. Tegnap jött meg, tehát fel voltam készülve mindenre, csak arra nem számítottam, hogy ilyen erős lesz a vérzésem, hiszen soha nem volt ilyen. Hazajöttem a suliból, de előtte felhívtam apám, hogy ne higgye azt, hogy lógtam. Erre valamilyen oknál fogva azzal piszkált, hogy lehetnék figyelmesebb is, és hogy miért nem viszek tampont (mellesleg amúgy volt nálam, de mindegy). Utána egész nap ezzel csesztetett. Tényleg az én bénaságom miatt van ez is?
2019. jan. 30. 21:19
1 2 3 4
 21/32 Metionin ***** válasza:
100%
Nem. Ha egyszer szól hogy na akkor máskor majd figyelj kicsit jobban, az oké de ekkora ügyet csinálni belőle hogy egész nap mondogatja, az gáz. Én elhiszem hogy férfiként nem lehet átérezni hogy milyen szar egy ilyen helyzet de azért ne cseszegessen már. Gondolom nem minden menzeszkor játszod el ezt, a kérdésből ítélve fiatal lehetsz, ilyenkor még bőven tartogathat meglepetéseket a havi. Most tanultál belőle, legközelebb teszel be a tampon alá betétet vagy mittudomén, nem is értem mit kell ezen ennyit ragozni. Valószínű amúgy hogy a hiányzás a baja vagy azt hiszi, hogy ezután rászoksz arra hogy hazajössz ha megvan.
2019. jan. 31. 12:02
 22/32 anonim ***** válasza:
17%
Nem, nem kellet volna ezzel csesztetnie. de te is vigyázhattál volna jobban, kétlem hogy negyvenöt perc alatt átáztál volna. Suliban tessék betétet is használni, ne csak tampont. van lehetőség kimenni a mosdóba ha baj van.
2019. jan. 31. 13:00
 23/32 anonim ***** válasza:
47%
És félre ne értsd, nem bántani akarlak, csak kár kitenni magad még egyszer ilyen megalázó helyzetnek.
2019. jan. 31. 13:01
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

"Általában legalább 6 órája van egy középiskolásnak. 9-kor haza, legkésőbb 11-re visszaértél volna, és még 3 órát suliban lehettél volna. Ezt gondolhatta apud."

Namost mindenki képzelje el a kérdezőt és a helyzetét öt év múlva. És innen nézzen vissza az egy, 2019 elején zajott napra, amikor ez megtörtént?

Bármi sorsfordítót is hozott?

2019. jan. 31. 13:48
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

24-es, abszolút egyetértek veled!

Mondjuk lemaradt egy Berzsenyi-vers elemzéséről, a papucsállatka felépítéséről, és az unásig gyakorolt kétismeretlenes egyenletrendszer nyolc újabb példájáról. Hatalmas veszteség!

(Amikre ott a könyv, de le lehet írni az órai munkát az osztálytársak füzetéből is.) Amúgy is vért veszített, ha már hazament, inkább pihenjen.

2019. jan. 31. 14:12
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Azért ne tegyünk már úgy mintha a menstruáció betegség lenne....
2019. jan. 31. 14:16
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Monddeg apukádnak ha már ilyen okos, hogy egy huszon akárhány evés nő is átázik ha nagyon megvan neki. Nem igazsagosan cseszett le. Azeribtem bem akkora probléma ha ilyen miatt hazajössz a suliból. Jól tetted, mart a sajat kellemetlenségedet csökkentetted. Én egyszer melóhelyen áztam át....(tampon+ betét de hátra folyt és oda a gatyám......úgy bírtam ki a 8órát, hogy senkinek nem szóltam, pulcsival kötöttem körbe a derekam. Ugyan senki nem vette észre, de nagyon cikin éreztem magam így is...
2019. jan. 31. 14:35
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, gyorsan írtam de remélem érthető. XD
2019. jan. 31. 14:38
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

"kétlem hogy negyvenöt perc alatt átáztál volna"

Nekem másfél nappal azután, hogy megjön, (szinte pontosan), van pár óra, amikor óránként kell az éjszakait cserélnem, mert hülyére vérzem magam. Utána mintha elvágnák, de próbálok arra a napra úgy tervezni, hogy ne moziban üljek például.

Kétlekedhetsz sok mindenben, ettől mások élete nem fog változni. Bárcsak nem véreznék ennyit, csak mert te kételkedsz.

2019. jan. 31. 15:06
 30/32 anonim ***** válasza:
11%
Bakker, nekem is erős a vérzésem, de ha negyvenöt perc alatt átázol, nagyon szarul választasz betétet\tampont.
2019. jan. 31. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!