Jogosan haragszom?
Biztos nyugodtságot akart...magyarán ha azt hiszed, hogy mehetsz, akkor csendben maradsz.
Apám is ilyen.
Egész évben azt mondták, hogy mehetek a balaton soundra, majd mikor meg akarzam venni a jegyet, akkor közölték, hogy nem.
Így is elmentem, igaz mindent magamnak kellett megoldanom és rohadt mérgesek voltak, de ha bele is éltem magam, akkor nem mondok le róla.
17/lány
Igen előző biztatni kell mert sokan 20 30 éves is bologato kutya otthon Anyu apu választ sulit munkahelyet párt gyerekszámot,igen biztatni kell h önálló lény saját élettel,egy fesztivál könyörgöm 17 éves,ha van pénze miért ne mehetne sokan még a 20 évest lakat alatt tartanák h a boltba nem mehet egyedül.. Itt kint külföldön a 10 12 évesek életképesebbek mint a sok felnőtt csecsemősitett magyar ..
Otthon a falu vége már ijesztő, ijesztő a busz vonat utca mert elviszi a mumus a 17 20 évest,20 on éveseket anyu apu hurcol egyetemre általános iskolásként kezelve őket.. Később egy csekk befizetése nem megy funkcionális analfabéták.. Depis mindenki..
Igenis biztatni kell 17 éves már nem kispólyás,de nálatok babakocsiba tolnátok a 30 asokat is,ne h önálló gondolata cselekménye legyen.
Nem az állt a szándékomban,hogy vitát alakítsak ki a komment szekcióba de na... A kérdésemre valamelyest inkább rejtett választ kaptam.
#6 Engem,ha arra céloztál,hogy engem befolyásolni fog az,hogy más igenis elment otthonról annak ellenére,hogy nem engedték el,akkor egy orbitálisan hatalmasat távedtél.
Nem szoktak más cselekedetei engem befolyásolni,mivel tudom,hogy mik lehetnek a következményei. Azért mert 16 vagyok te meg többel idősebb,nem kell épp ennyire lenézni,minden tinit,hogy ők is elkövetnek majd ilyen dolgokat.
És arra,hogy örvendjek,hogy nevelnek és féltenek,hát kösz:D Akkor remélem te is ígérgetsz fűt fát a gyerekeidnek majd semmit se adsz meg belőle. De erre nem lehet azt mondani,hogy "eltanulja a gyerek",mert a szülő csak jól cselekedhet és panaszod és egy szavad se lehet mert ők tartanak el és máris pofátlan vagy ha gondolatban is elkívánod őket máshova. Nem azért mondom,mert nem kellene emiatt tisztelni valamennyire,de azért mert ők nevelnek és eltartanak,nem kell istenitenem őket és igenis lehetnek elvárásaim,ahogy majd az én gyermeikeimnek is lesznek. Tisztában vagyok,hogy nem minden tini leányálom,de néha a felnőttek is túlzanak. És mind mondtam. De nyugodtad ígérgess vakon a gyerekeidnek, ajd ne tarts be semmit,de még mindig nem kaptam magyarázatot arra,hogy miért jó az. Majd ha kapok (és logikus is lesz) akkor igazat fogok adni és elfogadni a véleményed.
MEg kellene értenünk hogy apád mir mondott más korábban, illetve miért nem enged el ifire? Talán az biztonságot jelentene neki ha általa ismert másokkal mennél el?
Nyomtasd ki neki az érzéseket , nyomd a kezébe és próbálja elmagyarázni hogy milyen érzés neki, miért nem akar elengedni. Utána te is mondd el neki az érzéseid vele, meg a hozzáállásával kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!