Jogosan haragszom?

Figyelt kérdés
A helyezet így néz ki : tavaly ilyenkor kérdeztem meg aput ha mehetek-e ifire. Ő aztha mondta majd áprlisbe, enged mert kicsi vagyok még, és nem enged el későn otthonról. Áprilisben nem engedett,mondván,hogy vizsgáim lesznek és enged majd ősztől. Most ott tartunk,hogy azt mondja,nem enged. De akkor miért nem lehetett az elején megmondani ezt?
2018. nov. 2. 15:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, jogosan haragszol.

Nem is elsősorban amiatt, hogy apukád nem enged el, hanem amiatt, hogy hazudik neked.

Azon, hogy hány évesen hová és meddig engedjük el a gyerekünket, lehet vitatkozni, de a szülő soha ne hazudjon a gyerekének. Ne ígérjen a jövőre nézve olyat, amit nem akar majd betartani.

2018. nov. 2. 23:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha a gyerekem úgy beszélne, hogy ,,áprilisbEn", én sem engedném...

Viccet félretéve, fogod magad és elmész, megmondod, hogy ez lett megbeszélve és te tartod is magad hozzá.

Egyébként megemlíthetnéd neki, hogy sok 14 (!!) éves már hajnalig bulizik, 16 évesen meg ez már teljesen megszokott jelenség, te meg csak ifire mennél. Kérdezd meg, ha a kortársaid mehetnek, te miért ne tehetnéd?

2018. nov. 2. 23:38
 13/13 kovpet ***** válasza:

Mi az az ifi?

16 évesen nem vagy már "kicsi", én akkor már egyedül laktam.

2018. nov. 3. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!