Jogosan haragszom a lányomra?
Milyen ok miatt? Így, ha nem tudjuk, akkor nem lehet megállapítani, hogy jogos-e.
2017. szept. 6. 19:33
26 éves! Meddig akarod még gyerekként kezelni?? Valószínűleg jobb programja volt, mint hogy anyuval meg a hugival megigyon egy pohár limonádét.
2017. szept. 6. 19:35
3/31 A kérdező kommentje:
Az ő ötlete volt a délután... Nyilván nem erőszak a disznótor de akkor legyen őszinte.
Megértelek téged is, de hidd el, ha nem is mondja, 26 évesen már lehet neki "saját" problémája, egyéb közbejövés. Szerintem vedd kicsit lazábban a történteket. Nézd onnan, hogy ha igazán szrna a fejedre, vagy így akarta elsikálni a "kötelező" találkátokat, akkor nem megy oda 40, meg 50 perc után sem. In kább, hha módotok van arra, az együttlétek , a találkozások számát kéne valamennyire sűríteni. 26 éves, feltehetőleg van saját élete. Ne vedd a szívedre ennyire, próbáld elengedni és akkor méginkább fogsz örülni annak, ha találkoztok. :)
Üdv mindenkinek!
2017. szept. 6. 19:41
5/31 A kérdező kommentje:
Az ok amit mondott hogy segit valami barátjának felkészülni a KREsz vizsgára. Nagyon hihető...
Az ember nem haragszik a saját gyerekére.
2017. szept. 6. 19:50
Megértem, hogy miért csak egy órácskát tölt el veled, én sem lennék veled többet szívesen.
Mellesleg én is előbb mennék a barátomnak KRESZ-t segíteni, mint a hazugnak nevező anyámmal bájologni.
2017. szept. 6. 19:54
8/31 A kérdező kommentje:
Nem is rólad szólt a kérdés, kedved 7es.
Nyilván a te édesanyád nem vitt el téged sehova, bizonyára ismeretlen az érzés. Üdv!
9/31 anonim válasza:
Biztosan rosszul eshetett és igen is bántó, ha valaki ennyire "leszarja" azt amit érte tesznek. De sosem tudni, hogy mi zajlik a másik oldalon. Lehet haragudni, de nem hiszem, hogy jó ha sokáig tart. Persze az embert bántja, de meg kell bocsátani, hiszen ha nem igényli ezt a fajta törödést az csakis az ö döntése. Lehet késöbb meg fogja bánni, az is lehet, hogy rosszul érezte magát ez után. De talán a legegyszerűbb ha szépen higgadtan megbeszélitek a dolgokat, hiszen fontos a normális konfliktis kezelés.
2017. szept. 6. 20:24
Ez nagyon bunkó húzás volt részéről. Nem igaz hogy pont most lett más dolga. Elkérte a pénzt? No komment... legközelebbi születésnapján semmit ne tervezzetek.
2017. szept. 6. 20:42
Kapcsolódó kérdések: