Jogosan haragszom a lányomra?
A legbüszkébb dolog a rendőr/katona húgával kicseszni, aki miatta vett ki szabad délutánt.
Ezek a munkakörök nem lazák..
Igen jogosan haragszol
Hello, bár èn (csak) 21 vagyok ès koromhoz kèpest túl règòta vannak saját problèmáim önhibámon kívül, ès azt sem mondhatom el magamròl, hogy lenne "igazi anyum" aki elvisz csavarogni vagy meglep egy fagyival. De szerintem bunkòság kèsni a családi taliròl... Meg volt nekem is ilyen "flegma" korszakom mikor azt mondtam apámnak "add oda a pènzt majd elintèzem", ès mikor kinőttem ezt az időszakot szò szerint szègyelltem a pofámat... Ez a helyes kifejezès, mert egy szülő aki èletet ad nem èrdemli, hogy anyagilag lelakja a gyereke,akárhány èves is. Èn azt mondom ne haragudj rá, ès szerintem csak a tisztelet hiányzik a leányzòbòl.. Lesz neki mèg szüksège rád pl mikor születik az első baba vagy talán a többedik, ne adja isten csalòdás èri.. Akkor úgyis ott leszel csak szívèlyesen kell fogadni (hogy ne azt èrezze: szar lett körülöttem minden). Lehet most csak èli a " laza felnőtt kort"
Ha szemèlyesen mondtam volna ezt, elkèpzelhető, hogy magánzódtam volna szòval elnèzèst :)
2 èves királylány anyukája:)
szerintem jogosan haragszol, hiszen meg volt beszélve, és te mindent előkészítettél.
két éve a tesóm szülinapjára én is külön kinéztem egy helyet, személyesen bementem foglalni, és mikorra oda kellett volna érnie, akkor hívott, hogy még el sem indult otthonról és nincs kedve menni.
Hát rosszul esett, igen.
A nagyobbik ma egész héten szabizik, a kisebbik egyenruhás és épp hogy elengedte a főnöke 4kor hogy odaérjen.
Bocsi ha nem így van és nyilván a saját kaksi gyerekkorom miatt vagyok erre így kiélezve, de tuti biztos hogy nem érezhette esetleg kis(ebb) korában a nagylány hogy a húgával kivételezel?
Mármint igen, én is egyenruhás vagyok, és bár világi rendes főnököm van, ha esemény van, nem lehet eljönni nagyon ez igaz.
De nem csak azért írtad ezt ide hogy még jobban feketítsd a nagyot? Bezzeg a nagy egész héten a tokeit vakargatta szegény kicsi meg úgy jött el nagy nehezen.. így sem érzed mire gondolok?
Én ugye átéltem milyen ha az ember tesóját jobban szeretik (sokkal), és ezek után illemből nyilván elmegyek, hogy ne kelljen a család sírását hallgatni egy darabig, de biztos hogy igyekezném rövidre zárni és úgy és azokkal tölteni a saját szülinapomat ahogy az nekem jó.
Nem tudom milyen családi életetek volt, csak gondold át, mint lehetőséget, mert lehet ő közel sem érez titeket olyan jó viszonyban mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!