Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragszom a lányomra?

Jogosan haragszom a lányomra?

Figyelt kérdés
Ma van a nagyobbik lányom 26. születésnapja. Egy héttel ezelőtt megbeszéltük hogy munka után találkozunk ma, kiválasztja milyen ajándékot szeretne illetve beültünk volna valahova enni, ő választ. A nagyobbik ma egész héten szabizik, a kisebbik egyenruhás és épp hogy elengedte a főnöke 4kor hogy odaérjen. Erre az ünnepelt 40 percet késett és kijelentette hogy csak 1 óráig marad egy mondvacsinált ok miatt, inkább adjuk neki a pénzt amit az ajándékra szántunk. Én most nagyon haragszom rá és nem értem miért ilyen. Havonta egy alkalommal van csak ilyenre lehetőségünk hogy összeüljünk

2017. szept. 6. 19:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
69%

A legbüszkébb dolog a rendőr/katona húgával kicseszni, aki miatta vett ki szabad délutánt.

Ezek a munkakörök nem lazák..

Igen jogosan haragszol

2017. szept. 6. 20:47
 12/31 anonim ***** válasza:
80%
Nekem rosszul esne és nem adnám oda a pénzt, itt az együtt töltött idő lett volna a lényeg, nem az ajándék, legalábbis én így gondolom.
2017. szept. 6. 20:55
 13/31 anonim válasza:
39%

Hello, bár èn (csak) 21 vagyok ès koromhoz kèpest túl règòta vannak saját problèmáim önhibámon kívül, ès azt sem mondhatom el magamròl, hogy lenne "igazi anyum" aki elvisz csavarogni vagy meglep egy fagyival. De szerintem bunkòság kèsni a családi taliròl... Meg volt nekem is ilyen "flegma" korszakom mikor azt mondtam apámnak "add oda a pènzt majd elintèzem", ès mikor kinőttem ezt az időszakot szò szerint szègyelltem a pofámat... Ez a helyes kifejezès, mert egy szülő aki èletet ad nem èrdemli, hogy anyagilag lelakja a gyereke,akárhány èves is. Èn azt mondom ne haragudj rá, ès szerintem csak a tisztelet hiányzik a leányzòbòl.. Lesz neki mèg szüksège rád pl mikor születik az első baba vagy talán a többedik, ne adja isten csalòdás èri.. Akkor úgyis ott leszel csak szívèlyesen kell fogadni (hogy ne azt èrezze: szar lett körülöttem minden). Lehet most csak èli a " laza felnőtt kort"

Ha szemèlyesen mondtam volna ezt, elkèpzelhető, hogy magánzódtam volna szòval elnèzèst :)

2 èves királylány anyukája:)

2017. szept. 6. 20:57
 14/31 anonim ***** válasza:
91%
Az ok,hogy felnőtt ember, de ha nem ér rá, vagy nem tud eljönni, szólhatott volna előbb is. Nem hiszem, hogy a bari nő az nap volt sikertelen a vizsgán, és pont csak akkor tudtak tanulni rá.végig nézte hogy ti készülődtök, majd az utolsó pillanatban lemondja,de a pénzt elkéri. Ez nekem sem tetszett volna.
2017. szept. 6. 23:17
 15/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem baj,ha nem akar műsort a szülinapjából,csak akkor mondja meg és mással nem cseszik ki.Pofám leszakadna ilyet mondani 23 évesen,hogy adják oda a pénzt,amit a szülinapomra szántak.
2017. szept. 7. 00:14
 16/31 anonim ***** válasza:
91%

szerintem jogosan haragszol, hiszen meg volt beszélve, és te mindent előkészítettél.

két éve a tesóm szülinapjára én is külön kinéztem egy helyet, személyesen bementem foglalni, és mikorra oda kellett volna érnie, akkor hívott, hogy még el sem indult otthonról és nincs kedve menni.

Hát rosszul esett, igen.

2017. szept. 7. 00:18
 17/31 anonim ***** válasza:
22%
As biztos, te a lany vagy, men az Anya. Beszelj anyukaddal, hogy szukseged van ra.
2017. szept. 7. 01:44
 18/31 anonim ***** válasza:
86%
Nekem tegnap volt a 30.szülinapom,de anyám annyit se mondott a telefonba hogy böff,ja a hugom se,pedig kétszer is beszéltünk. Én örültem volna a lányod helyébe biztos.
2017. szept. 7. 03:18
 19/31 anonim ***** válasza:
75%

A nagyobbik ma egész héten szabizik, a kisebbik egyenruhás és épp hogy elengedte a főnöke 4kor hogy odaérjen. 

Bocsi ha nem így van és nyilván a saját kaksi gyerekkorom miatt vagyok erre így kiélezve, de tuti biztos hogy nem érezhette esetleg kis(ebb) korában a nagylány hogy a húgával kivételezel?

Mármint igen, én is egyenruhás vagyok, és bár világi rendes főnököm van, ha esemény van, nem lehet eljönni nagyon ez igaz.

De nem csak azért írtad ezt ide hogy még jobban feketítsd a nagyot? Bezzeg a nagy egész héten a tokeit vakargatta szegény kicsi meg úgy jött el nagy nehezen.. így sem érzed mire gondolok?

Én ugye átéltem milyen ha az ember tesóját jobban szeretik (sokkal), és ezek után illemből nyilván elmegyek, hogy ne kelljen a család sírását hallgatni egy darabig, de biztos hogy igyekezném rövidre zárni és úgy és azokkal tölteni a saját szülinapomat ahogy az nekem jó.

Nem tudom milyen családi életetek volt, csak gondold át, mint lehetőséget, mert lehet ő közel sem érez titeket olyan jó viszonyban mint te

2017. szept. 7. 06:37
 20/31 anonim ***** válasza:
89%
Jogosan. Ha a lányodnak az "agyára mész", akkor eleve bele se mentem volna egy du-i találkába. Olyan erzesem van, hogy a penz miatt ravette magat, es kibirt 1 orat, de en a helyedben mosolyogva annyit mondtam volna, hogy nem baj kislanyom akkor majd a kovetkezo szulinapon talan sikerul, es nem adtam volna penzt.
2017. szept. 7. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!