Jogosan haragszom a lányomra?
Sose értettem miért kell úgy megünnepelni hogy a másik dolgozik. Bakker ez most komolyan ennyire fontos????? Az enyémet mindig hétvégén ünnepeltük.
Apósomnak hétközben volt. A lánya és a férje egy egész napot vett ki. Most komolyan ez marhára nem normális. Én biztos nem vennek ki
Édesanyám meghalt 13 éves koromban, de addig csomó helyre mentünk!
Veled ellentétben Ő normális anya volt, akitől nem menekültem, hanem igyekeztem minél több időt együtt lenni vele :)
Sajnálom, hogy TE ilyen szar anya vagy, akit inkább elkerülnek a gyerekei. És vergődhetsz, mert ez tény, a nagyon kulturált anyázós válaszodból ki is tűnik.
És hiszti helyett én lgondolkodnék rajta, hogy MIÉRt nem akar a nagyobbik gyerekem találkozni velem.
Ahogy beszélsz róla, már az eléggé gáz: egész héten otthon ült (nyilván semmi dolga nincs, ezt ne meséld be nekem), a szerencsétlen húga meg majd megszakad a melóba és alig tudott eljönni.
Meg lehet beszélni hétvégi vagy esti találkozót is, és akkor szeeegény huginak nem kell elkéredzkednie. De neki is derogál kinyitni a száját?
De persze te soha nem különbzötetted meg őket, teljesen egyenrangúan álltál hozzájuk - hát nekem ebből a fél mondatodból (plusz, jaj, persze, KRESZ-ezik) lejön, hogy a hugica az istennő, a nagyobb meg van.
Ismétlem: okkal! kerül titeket.
Le lehet pontozni.
Utolsóval értek egyet. 1. A szülinapos lány ÖTLETE volt, gondolom ezért mindenki ehhez igazodott 2. MEGBESZÉLTÉK előre. Erre késik szó nélkül, és egy előre megbeszélt programot mond le a családjával, akik vártak és készültek rá, egy olyanért, ami feltételezhetően máskor is lehetett volna, ez a program később jött, a család csak másodlagos a kis hölgy szemében. És ha még oka is van, hogy nem akar velük időt tölteni, ne legyen bunkó, ne találjon ki ilyen programot, hogy színlelje akkor az érdeklődést. És aki szar anyának mondja biztosan nincs gyereke, vagy ő azt hiszi ő a legistenkirályabb anya a világon? Embernek biztosan nem az!
18-as, utólag is Boldog Születésnapot! :)
Jogosan haragszol, ez egy nagyon tirpák, bunkó húzás volt a lánytól. Mindenki rákészül, előre meg van beszélve, ő pedig szrik bele. Semmit nem adtam volna neki.
Egész héten szabin volt, nyilván nem ért rá semmire... A KRESZ - re meg mióta kell felkészítés? Aki önállóan nem tudja megtanulni, az inkább ne is vezessen... Alap szövegértés elég hozzá.
A 7#es meg a többi sötét kommentelő miért ilyen nyomorult hogy mindenkit lepontoz aki kiakadt a lány viselkedésére???
Én egy ilyen húzást egy baráttól is rossz néven vennék, nemhogy családtagtol, hát emberek, az normális ha szórakozunk más idejével, készülésével, szeretetével???
Ez itt nem a szarAnya topic, nyugodtan el lehet menni a tesóm jobban szereti anyum, meg jajjdeborzaszto anyam volt hozzaszoloknak.
A leirt szitu minden rokoni szalat nélkülözve is bánto.Pont.Komolyan hova süllyed már ez a vilag...
Meg sem merem említeni hogy nekem másodikán volt a 49. születésnapom... Köszönöm a válaszokat, mindet nem csak azokat akik egyet értenek velem. Sajnálom az édesanyját kedves 7., ha több időt tudott volna vele tölteni akkor azt hiszem még ember is lett volna magából. Részvétem.
19. válaszolónak: a nagyobb lányom nem érezhette a kivételezést mert ő volt akit jobban favorizált az én családom. Novemberben lesz 10 éve hogy elváltam, a kisebbik lányom már akkor is apás volt, nem is szeretett volna egyértelműen velem maradni de az apja szintén egyenruhás, nem lett volna rá ideje. Az érettségije után, mikor vége volt a dackorszaknak akkor normalizálódott a kicsi és köztem a viszony.
A két lányom kapcsolata egymással jó, tudom hogy szinte minden nap beszélnek. Beismerem hogy jobban hallgatnak egymásra mint rám vagy az apjukra, ez nyilván már generációs különbség is. Ezért sem értem miért cseszett így ki a húgával is. Az én sejtésem a párja miatt, ennek van előzménye de így is hosszú ez nem szeretném most kifejteni.
A hétvégi ünneplés szokott nálunk is lenni a családban de a szeptember nagyon zsúfolt, költözés közepén állunk, nem tudok hazahívni senkit.
A pénzt már megkapta, úgyhogy az veszett fejsze nyele.
Szomorú! Egy anyának nagyon tud fájni az ilyen viselkedés, szinte fizikailag is.Meg az a sok kérdés....miért?
Haragod elmúlik, de marad helyette egy rossz érzés.
Valami oka van, hogy olyan hamar lerázott. Majd elmondja, vagy nem.. Ne okold magad. Lehetett volna őszinte is, de lehet, ez most kényelmesebb volt neki így.
Isten éltessen, és a másik válaszolót is, születésnapotok alkalmából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!