Jogosan cseszegetett?
10-es melle.kiegesziteskent es ilyenkor celszeru az elso egy-ket bo verzessel jaro napon hosszu fenek ala ero felsokben jarni vagy vinni egy evszaknak megfelelo kamu kardigant/pulovert, amit ha nagyon atazol akkor a derekadra kothetsz, hogy eltakarja az esetleg latszo kis verfoltot a nadragon. Ja es celszeru ezen/ezeken a napokon sotet nadrgot/szoknyat venni amin kevesbe latszodik ha veletlen atazol.
Ezeksuerint apukad nevel. O inkabb a hianyzas miatt cseszegethetett es felig jogosan. En sokszor ataztam es sose mentem haza a sulibol emiatt, de eszembe se jutott (a derekrakotos megildast vagy mastol kert derekrakotheto akarmkt vagy a osonva kozlekedem csak a terem es a mosdo kozott es remelem senki nem latja meg hogy ataztam taktikat kovettem).
Bena amugy nem vagy, mert ha o nevel, akkor nyilvanvaloan ezeket a ni okossagokat nem tudja megtanitani.
Meg valami, ha tamponos vagy akkor iylenkor tampon a bugyiba meg egy erosebb nedvszivonkepessegu betetet is tegyel (ne kis intim betetet) es csereld gyakrabban a tampont, de ha igy megis ataznal, akkor a betet folfogja es nincs kinos baleset).
Köszönöm mindenkinek a választ! Sikerült kicsit megnyugtatnotok.
Utolsó, apámmal és a bátyámmal élek, tehát nyilván nem anyukámat fogom felhívni, hogy hazamegyek, ha nem is lakik velünk.
Valaki írta, hogy nem kellett volna hazamenni, csak egy pulcsit a derekamra kötni. Pedig olyan volt a helyzet, hogy muszáj voltam eljönni suliból. Nem lehetek délután ötig véres nadrággal...
Azért van az a helyzet, amikor az ember munkahelyről is hazamenne, ha tehetné. Volt olyan - igaz, nekem erős hormonzavarom van, betudható annak a váratlanul erős vérzés -, hogy szégyenszemre a közös mosdóból kellett kihoznom a kéztörlőt, azon ültem az irodában, hogy ne kenjem össze a széket, és imádkoztam, hogy csak ne kelljen felkelnem, csak elég gyorsan a derekamra tudjam kötni a pulcsit, ha mégis, és hogy ne legyen annyira ragacsos, hogy ez se legyen elég... pedig nagy tampon + éjszakai szárnyas kombóval kezdtem eleve. Borzasztóan megalázó helyzet volt.
Nyilván munkafüggő, én ügyfelekkel dolgoztam, ott nem mondhattam, hogy ne jöjjön több, ha egyszer ügyfélfogadási idő van. De egy szimpla irodai melónál simán hazamentem volna, hogy majd bepótolom a munkát, vagy írjuk ki szabinak...
Egy kamasz lánynak, mint a kérdező, ez hatványozottan ciki, kellemetlen, ha van tesióra, akkor titkolni se nagyon tudja, a lányok meg amúgy is hajlamosak kibeszélni egymást, legyen szó bármilyen elit suliról... Nyilván minden hónapban ezt nem lehet megtenni, de az, hogy egyszer inkább eljött, nem a világ vége.
Bárkivel megeshet ez, csak apud nehezen érti meg mert nem tudja mi ez, egy férfi ezt soha sem fogja igazán megérteni. Én jóval idősebb vagyok mint te, és én 2 éve munkából mentem haza emiatt, mert túl erős volt a vérzésem és hiába cseréltem óránként a tampont, plusz betétet is tettem be a biztonság kedvéért így is sikerült átáznom és szóltam a főnökömnek hogy baj van, el kell mennem. Szerencsére a főnököm megértő fajta meg sokszor olyan munkáim vannak amit otthonról is eltudok intézni, és akkor túl voltunk a kötelező napi megbeszéléseken szóval hazamentem. A párom akkor otthon volt mert pihenő napja volt és kérdezte hogy mi történt velem, én elmeséltem és elég sokáig ezzel csesztetett engem hogy miért nem figyelek oda, miért nem viszek ha kell több tampont, betétet meg váltó bugyit. Meg nem értette meg hogy emiatt miért kellett hazamennem amikor ez egy természetes dolog a nőknél és együtt kell élnem vele.... Szóval nekem a párom ilyen, és ezért is mondom hogy a férfiak ezt nem fogják megérteni igazán.
Szóval ne foglalkozz azzal amit apád mond.
Velem ilyen életemben egyszer fordult elő, kb. 13-14 éves koromban... azelőtt sosem, szóval nem is számítottam rá, ismertem a ciklusom, hogy mennyire erős.. étteremben voltunk, szerencsére tél volt, és hosszú kabátom, az takarta, de a nadrágom kb combközépig (!) véres volt, el sem hittem.
A pulóver, hosszú felső arra jó, hogy addig tudd takargatni, míg hazaér, de aki szerint üljél még abban órákig, hát annak gratulálok...
Azzal se megy semmire, ha van váltóbugyi, plusz betét + tampon, mert ha a baj már megtörtént, akkor ki lenne még órákig a véres nadrágjában??
Apádnak megmutathatnál pár választ, mert valóban a férfiak el sem tudják képzelni ezt. Bár megjegyzem az én apám épp emiatt sosem piszkált vagy csesztetett menzesszel kapcsolatban, hiszen csak sejtése volt róla, hogy milyen lehet ez...
28N
18-as, lepontozom a párodat. Ez a "figyelj jobban oda", ezt fel sem tudom fogni, mintha direkt véreznéd össze magad.
Kérdező, nem jogos. 10 éves korom óta menstruálok, nekem folyamat változik. Első pár évben nem fájt, 17 éves koromtól kb. 22-ig rohadtul fájt, most pár éve pedig annyira vérzem, hogy kész. (Nincs semmi betegségem.) Egyszerűen kicsinek nem véreztem ennyit, volt olyan, hogy otthon ültem, nagyon elkezdtem nevetni egy filmen, és éreztem, hogy kijött egy liter vér. Egy éjszakait egy nevetéstől telelöktem (bocsánat a stílusért), erre nem lehetett "odafigyelni", engem is meglepett.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!