Jogosan cseszegetett?

Figyelt kérdés
Ma a suliban átáztam első óra után. Tegnap jött meg, tehát fel voltam készülve mindenre, csak arra nem számítottam, hogy ilyen erős lesz a vérzésem, hiszen soha nem volt ilyen. Hazajöttem a suliból, de előtte felhívtam apám, hogy ne higgye azt, hogy lógtam. Erre valamilyen oknál fogva azzal piszkált, hogy lehetnék figyelmesebb is, és hogy miért nem viszek tampont (mellesleg amúgy volt nálam, de mindegy). Utána egész nap ezzel csesztetett. Tényleg az én bénaságom miatt van ez is?
2019. jan. 30. 21:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
20%
Igen.
2019. jan. 30. 21:24
 2/32 anonim válasza:
87%

Szerintem egyáltalán nem jogos... Bármelyik lánnyal/nővel megtörténhet ez. Mivel édesapádat nem érinti közvetlenül ez a téma, így nem tud annyit róla.

Ne aggodj ez miatt, legközelebb majd picit gyakrabban járj ki a mosdóba a suliban, és akkor biztosan nem történik baj! ❤️

2019. jan. 30. 21:26
 3/32 anonim ***** válasza:
83%

Dehogy is, velem is elő fordult hogy a vártnál sokkal erősebb vérzésem.volt és nem volt elég erős a betétem így haza mentem...

Ne aggódj akárkivel előfordulhat..

2019. jan. 30. 21:33
 4/32 anonim ***** válasza:
80%
Az oké hogy egyszer meg jegyezte az nem hogy egész nap ezzel cseszegetett, de ő nem érti, ezt meg te értsd meg. Ez minden nővel/lánnyal megtörtént már, ez van.
2019. jan. 30. 21:34
 5/32 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen formában nem.

De minden nő kerülhet ilyen helyzetbe. Én viszont nem haza mentem, csak a legközelebbi boltba.

2019. jan. 30. 21:54
 6/32 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem egy apának, pont azért, mert szükségképpen csak másodkézből hallhat erről tapasztalatokat, nem illene erre megjegyzést tennie. Ha egész nap cseszeget, akkor meg végképp kiállítja magáról a bizonyítványt.

Én is apa vagyok, nekem az lenne a fő gondolatom, hogy milyen kínos lehetett neked, és emiatt sajnálnálak.

2019. jan. 30. 22:12
 7/32 anonim ***** válasza:
93%
1x elmondja oké,legközelebb jobban figyelsz,de az azért sok hogy egésznap ezt kellett hallgatnod.
2019. jan. 30. 22:21
 8/32 anonim ***** válasza:
87%
A belső békétlenségét projektálta rád. Korrekt ha egyszer elmondja, te elismered, hogy oké, hiba volt alulbecsülni, aztán megy az élet tovább. De ezen lovagolni az sehova sem vezet.
2019. jan. 30. 22:41
 9/32 anonim ***** válasza:
92%
Semmi baj, ne vedd magadra! Tényleg bárkivel előfordulhat, nem te vagy a béna.😘
2019. jan. 30. 23:11
 10/32 anonim ***** válasza:
85%

Jó tanács az elkövetkező cirka 35-40 évre: MINDIG legyen nálad váltóbugyi a tisztasági csomagban, ez ugyanolyan alapvető, minthogy akkor is van a táskádban minimum egy betét/tampon, ha nem aktuális a vérzés, mert bármikor bármi történhet a legfixebb óramű nőnél is.

Béna nem vagy, ezt is tanulni kell, mint bármi mást az életben. :) Mindenkivel megeshet. Apukád valószínűleg nem tud mit kezdeni az ilyen női dolgokkal, és azért cikizett, hogy a saját zavarát elrejtse. Az én apám is ilyen, már rég felnőtt vagyok, de képes hangosan fújolni azon, ha puszit ad a párom pl, mikor vendégségben vagyunk, mert nem tudja összekötni, hogy nő is vagyok, nem csak a lánya... Vannak ilyen férfiak sajnos.

2019. jan. 30. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!