Jogosan cseszegetett?
Szerintem egyáltalán nem jogos... Bármelyik lánnyal/nővel megtörténhet ez. Mivel édesapádat nem érinti közvetlenül ez a téma, így nem tud annyit róla.
Ne aggodj ez miatt, legközelebb majd picit gyakrabban járj ki a mosdóba a suliban, és akkor biztosan nem történik baj! ❤️
Dehogy is, velem is elő fordult hogy a vártnál sokkal erősebb vérzésem.volt és nem volt elég erős a betétem így haza mentem...
Ne aggódj akárkivel előfordulhat..
Ilyen formában nem.
De minden nő kerülhet ilyen helyzetbe. Én viszont nem haza mentem, csak a legközelebbi boltba.
Szerintem egy apának, pont azért, mert szükségképpen csak másodkézből hallhat erről tapasztalatokat, nem illene erre megjegyzést tennie. Ha egész nap cseszeget, akkor meg végképp kiállítja magáról a bizonyítványt.
Én is apa vagyok, nekem az lenne a fő gondolatom, hogy milyen kínos lehetett neked, és emiatt sajnálnálak.
Jó tanács az elkövetkező cirka 35-40 évre: MINDIG legyen nálad váltóbugyi a tisztasági csomagban, ez ugyanolyan alapvető, minthogy akkor is van a táskádban minimum egy betét/tampon, ha nem aktuális a vérzés, mert bármikor bármi történhet a legfixebb óramű nőnél is.
Béna nem vagy, ezt is tanulni kell, mint bármi mást az életben. :) Mindenkivel megeshet. Apukád valószínűleg nem tud mit kezdeni az ilyen női dolgokkal, és azért cikizett, hogy a saját zavarát elrejtse. Az én apám is ilyen, már rég felnőtt vagyok, de képes hangosan fújolni azon, ha puszit ad a párom pl, mikor vendégségben vagyunk, mert nem tudja összekötni, hogy nő is vagyok, nem csak a lánya... Vannak ilyen férfiak sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!