Jogosan akadok ki, ha anyukám a virágjait és az árujait a szobámba pakolja?
Ha csak másfél éve van külön szobád, akkor nyilván ugyanabban a szobában kellett hogy tárolja ezeket a dolgokat, amíg meg nem kaptad.
Gondolom nem azért csinálja hogy jól kiszúrjon veled, hanem mert nincs más lehetőség.
Ha engem ennyire zavarna, akkor költöznék. Mást nem tehetsz. 18 éves vagy, felnőtt, ha valami nem tetszik, akkor van jogod és lehetőséged a saját lábadra állni.
Nálam ugyanez van csak nem növényekkel hanem szekrényekkel meg asztalokkal. Oké , nagy szobám van és a házunk is nagy ezért nem értem hogy minek az enyembe?
Először jött az hogy anya azt hitte majd biztos örülök neki ..jaja..kihajitottam mindent mert nálunk tényleg van két garázs is...és még azon kívül is műhely, ilyesmi.
Utána már mikor nem voltam itthon pakolt be mert hogy ez volt a legközelebbi hely, vagy nem akarja hogy útban legyen.. és nálam majd biztos elfér...elmondtam neki hatvanszor nem raktár a szobám, és kihajitottam mindent. Vagy kitettem a folyosóra (mert az is nagy) vagy pedig kivittem az udvarra vagy a garázsba.
Már megkérdezi ha valamit be akar rakni de ezek megint szintén asztalok meg ilyenek és már nem rakja be ha azt mondom légyszives ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!