Nagy elvárás, hogy anyukám ne jöjjön be a szobámba este 10 után?
Sziasztok
Az a helyzet, hogyha anyukám nem tud aludni, akkor néha át szokott jönni a szobámba tévézni. Viszont ez rohadt zavaró, hogy mondjuk fél 12-kor kopog az ajtómon, hogy be akar jönni. És ekkor leül a kanapéra és tévézik.
Nos, mi van akkor, ha épp természetfilmet nézek a neten az emberi szaporodásról hiányos öltözetben?? Na az gáz lenne... nem igaz hogy ez nem jut eszébe...
Ti mit tennétek?
Szerintem az is épp elég gáz, ha aludnál, és nem lehet, mert melletted bömböl a tv. Neki nincs tv-je? Csak a te szobádban van? Én inkább hagynám, hadd vigye, mint hogy sose tudjak akkor lefeküdni, amikor szeretnék.
Beszélned kéne vele, hogy az ember alvásidejét illik tiszteletben tartani.
nem,de nem értem,miért nem beszéled meg vele?
"Anya,szeretném,ha nem jönnél be a szobámba késő este tévézni" (mert olyan helyzetben találhatsz,amit te sem szeretnél :DD)
"ha épp természetfilmet nézek a neten az emberi szaporodásról hiányos öltözetben?"
Pfff, ezt jól leírtad. :D
Máshol nincs TV, hogy oda menjen?
Feltalálták, hogy egy lakásban, több szobában, mindenki a saját TV-jét nézi.
Ha mégis a Te szobádban szeretné, annak pszichológiai oka van.
Beszélnetek kellene róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!