Jogosan akadok ki, ha anyukám a virágjait és az árujait a szobámba pakolja?
Te ismered miylenek a szuleid es valojaban miylen ez a szobad, elotte volt e mas helye a virgoknak, aruknak vagy sem?
Ha uj szoba es emiatt ez lett az uj helye a novenyeknek telire, akkor a fele mennyiseget bekernem anyamekhoz mondvan onnan kikoltoztem ott is van akkor hely egy adag novenynek. Igy igazsagosnak ereznem.
Ha volt eddig nekik mashol hely, akkor oda atpakolnam.
Ha talalnek mas helyet akkor szinten atpakolnam egy jo reszet.
A te ismered a szuleid itt jon kepbe, mert ha szo nelkul kipakolod es abbol.patalia lesz, akkor hagynam a francba maximum szepen elmondanam tobbsor hogy zavar es legalabb arra vegye anyam a faradsagot, hogy elobb megkerdez vagy tajekoztat es utana pakol be. Es hagynam csak "nevelnem", hgy vegyen mar emberszamba es kerdezzen meg elotte.
Ha ertenek a hisztibol akkor igen akkor durvan kipakolnek. Ahogy irtak sokan:-).
Nálunk a férjemmel van hasonló "harc". Én a rendet és a teret szeretem, ő halmozó és birtokló típus. Ennek következtében ha én valahol pakolászással, szortírozással felszabadítok egy kis helyet, ő azonnal odatesz valamit.
De nálunk az összes tér közös. Te megmondhatod, hogy a szobád attól a szobád, hogy te rendezed. Ha be akar rakni valamit, legyen szíves szólni előtte.
Én már 10 éve nem lakom otthon, de így is ki tudok akadni.
Anyám öcsémmel él egy 2+2 szobás, tetőteres, pincés-garázsos házban. Mégis mindig minden tele van mindennel. Az én szobámat is raktárként használják, oda pakoltak be minden szart. Aztán ha mentem haza akkor alhattam a kanapén meg felfújhatós matracon.
Vagy a virágok nálunk a fürdőbe voltak bepakolva valamiért, mintha nem lenne 100 másik helyiség ahol elférnek.
Aztán persze csodálkoznak, miért nem járok haza.
Én megmondanám, hogy szerintem rossz hatással vagyok a növényekre, ezért jobb lenne, nem az én szobámban tartani. Ha nem viszi ki így se, akkor meg este, mikor már mindenki lefeküdt aludni, akkor sósavat fecskendezel az egyik növény földjébe.
"Ó jajj, hát látod anyu, hogy kiszárad a negatív kisugárzásom miatt? Mindegyikkel ez lesz."
Ha ilyen állat anyád van, én is kárt tennék a gazaiban. Valami olyan cuccal amire nem gyanakodhat.
Írom ezt 2 gyerek anyjaként és szobanövény tartóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!