Mit szólnátok, ha az idén érettségiző 18 éves fiatok kijelentené, hogy ő inkább öngyilkos lesz, semhogy dolgozzon vagy továbbtanuljon?
Hú olvasom a válaszokat, szörnyűek!!
Se pofon, se ordítás, se semmi hogy képzeled, Szerintem.
A fiad valószínűleg el van keseredve a sok tanulnivalótól. Támogatásra és nem lecseszésre van szüksége, és akkor kijön ebből a nehéz helyzetből. Minden mással csak az ellenkezőjét éred el.
Megkérdezném, hogy miből akar megélni? Ha mondana alternatívát, ami számomra elfogadható, akkor hajrá. Még akár támogatnám is!
Ha nem mondana semmit, akkor mehetne vagy az utcára vagy a seregbe.
Mondjuk az utcára úgy tenném, hogy megkapná az öröksége rá eső részét. Egyben, kp.-ban.
#21, Max akkor beszelunk panikrol ha addig egy barlangban elt. A 2 eves gyerekem is tudja hogy apu ha nincs otthon akkor dolgozni van.
Nem stresszeltem ilyen szinten sehol, es suli utan par hettel mar volt munkahelyem, nem pedig zsarolva hisztizzek a sultgalambert.
Miért gondolja rögtön mindenki, hogy ilyet csak egy lusta, semmirekellő ember mondhat?
Azért sok minden függ a beszédhelyzettől meg az illető stílusától, személyiségétől.
Én egyszerűen rühellek tanulni, egész életemben utáltam. Mégis általánosban és gimiben kitűnő vagy jeles voltam végig, volt, hogy a pótlapra kellett írni a dícséreteimet, kitűnő lett az érettségim és nem egyszer tettem ilyen kijelentéseket.
80 -miből szűrted le, hogy nem szeretik a gyereket? nem szeretnék, ha nem dolgozna/nem tanulna/megöngyizne.
Végül is embert szerettek volna nevelni, nem egy gombát/hernyót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!