Apukám azt állítja, hogy ha nem járok egyetemre, akkor öngyilkos lesz! Mit tegyek?
Sziasztok! Idén érettségiztem és természetesen szeretnék egyetemre járni, hogy diplomát szerezhessek. Csak egy szakot jelöltem meg, amit igazán szeretnék, de sajnos az ahhoz szükséges felvételi tárgyat elrontottam, így szinte lehetetlen, hogy az előző évek ponthatáraihoz hasonló értéket el fogok érni. Apukámmal is közöltem ezt, mire ő azt mondta, hogy van egy ismerőse, aki az oktatási hivatalnál dolgozik és ha fizetünk neki, akkor elintézi, hogy bekerüljek. Én ezt nem szeretném, mert abszolút nem becsületes dolog... Viszont azt mondta, hogy ha szeretném, ha nem, ez így lesz, különben öngyilkos lesz, mert nem akarja nézni, hogy "nyomorék vagyok" (diploma nélkül élek).
Szerintetek mitévő legyek? :(
Atyaég :D
Ha Ennyire gyökér tegye meg :D
Te meg Menj nyugodtan egyetemre, gáz ja de nem kell róla beszélni
Apukád pszichiátriára, vagy elvonóra, Te meg saját magad keress egyetemet a céljaidra -szüleid nélkül.
Pl. menj el egy kollégiumba, vagy keress a szüleid hatósugarán kívüli barátot, vagy partnert aki igazán segít.
Apud zsarolásának ne dőlj be.
Akár mit akar, abban ne legyen lelkiismeretfurdalásod.
Ebben a korban egy apát nem lehet nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!