Anyam allandoan ver. Ongyilkos szeretnek lenni.14/L Szerintetek mit tegyek?
Édesapád?
Fordulj az iskola gyámügyiséhez, iskolaorvossal vetess látleletet!
Velem is ez volt. Az en anyam is ilyen volt, bar en fiu vagyok. Sokat vert, pszichopata modon, beleverte a fejem a falba, ha kertem enni akkor a foldre dobta onnan kellett ennem. Stb, stb, stb...
Aztan egyszer 17 evesen visszautottem....igazabol annyira felgyult bennem a duh 17 eg alatt, hogy elakartam pusztitani...nem tudom, hogy, de megalltam, hogy ne verjem agyon...egy utes volt..jo helyre, erobol mellbe utottem, tudtam, hogy az faj a noknek. Azota nem ut hozzam.
Szoval ket lehetoseged van..az egyik az ha visszautsz..de ez nem fog hatni mivel kicsi vagy...biztos hogy agyara verne utana...meg nem birsz el vele.
A masik ha szolsz valakinek..iskolaba pszichologusnak..tanarnak...
Lehet, hogy neveloszulokhoz kerulsz..de hidd el nekem, jobb ott...mint egy felorult bantalmazo anya mellett.
Hiaba nem ver mar...a sok fajdalom amit okozott annyira szetszedett mentalisan, hogy a mai napig pszichologushoz es pszichoaterhez jarok.
Nem tudok egy kapcsolatot kiepiteni, mert keptelen vagyok megnyugodni.
Ez az egesz majd felnott korodban fog visszautni.
Szal..cselekedj...magadert!!!
először is felejtsd el az öngyilkosságot. Nem vagy egyedül :)
Nekem írhatsz nyugodtan, segítek amiben tudok.
Leginkább gyámhatóság és rokonok tudnak segíteni.
26/l
Ne legyél öngyilkos!
Hívd fel a 116 111-et, ez a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány segélytelefonja. Ingyen, anonim módon hívható. Ha az internetes oldalukat megkeresed, ott chatszoba és e-mail cím is van. Fordulj hozzájuk, és segíteni fognak.
Most rögtön telefonálj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!