Én vagyok a hisztis?
"gondolom kellett a CSOK. Mennyi aberrált van itt. Anyuka egész nap otthon van, egy 1 éves gyerek kb. egész nap alszik"
Te nagyon okos, te is elhitted, hogy a CSOKnak összvissz 3 gyerek a feltétele,azt hozzád vágják?....
Ja, nekem a legkisebb 4 hónapos, hát már ő sem alszik egész nap, sőt...
Aki meg úgy gondolja, apunak nem kell kivenni a részét semmiből, hiszen anyu ezért van otthon, az gondolkodjon már el egy kicsit mélyebben...
A #68-as nagyon jól leírt mindent.
Nekem 3 gyerek van itthon. A legnagyobb kisiskolás, be van fizetve ebédre. A középső van, hogy bébikaját kap (2 éves, nem egy jóevő gyerek.)
A legkisebb még csak szopik, neki még nem kell.
Kb 4x főzök egy héten.
De mivel többnyire a párom is itthon van, nem okoz nehézséget. Ugyanúgy kiveszi a részét a dolgokból, nem is lehetne másképp, nem vagyok valami mártír, aki mindent megcsinál mindenkinek, mert nő. Ez nem az én műfajom...
Akik ezt az elvet vallják, azokkal gyorsan leépítem a kommunikációt.
A kérdésben szereplő családra annyi, ha apuka otthon lenne többet (kizárt, hogy annyit dolgozzon, ki tudja, hol van), addig lefoglalná a gyereket, amíg anyuka megfőz pl másnapra, akkor nem lenne semmi probléma. De itt nagyobb gondok vannak szerintem...
Hogy azistenbe merik egyesek az egy évest egyedül hagyni, mert az úgyis eljátszik magában? Elment az eszetek? Azért, hogy legyen főzve??! Én nem tudom milyen kirakatgyerekeket gyártottatok ti, az enyém 10 hónapos, amint kiteszem a lábam a szobából fejjel megy neki a szekrénynek, nekiesik a kanapénak, felkapszkodik a kávézóasztalra s veri be az állát, nem minden egy éves üldögél el a babájával!!! Napközben 2x alszik egy fél órát, azalatt elmegyek pisilni s kifújom magam, mekkora nagy bűn, reggel 6tól este 9 fél 10ig a nyakamban a legény.. abban a 2xfél órában amíg csend van tényleg az a vágyam, hogy répát pucoljak...hát nem.
Az elmúlt 10 hónapban mind éjjel főztem, ha még volt energiám, az első 6 hónapban azért mert nem lehetett letenni annyit üvöltött, az utóbbi 4 hónapban meg azért mert ül/mászik/feláll s esik neki mindennek... tényleg, kellene hagyjam h verje a fejét be mindenhova, csak, hogy legyen leves délben... örvendek ha az ő kajája időben megvan, aki tud enni egyebet az kibírja párszor hideg kajával is! Én tudom, hogy itt mennyi ügyes anyuka van, na én nem vagyok az, sakkor mi van? Mindenki nem lehet ász! Ezért nem kellett volna gyereket vállaljak? :)))) majd pont ezeridegen kis senkiházi nagyszájú pinukák fogják megmondani, hogy ki mire s miért vállaljon vagy ne gyereket!
Az a fele, hogy itt egyesek egyből meg kell kritizálják az egész családját a kérdezőnek???!!! Egy kérdésből s 3 válaszból milyen jól tudja mindenki ki milyen ebben a családban... pfff, otthon kellene először szétnézni (annak van a legnagyobb mellénye mindig aki a legszarabb házasságban él, biztos a tapasztalat beszél belőle).
Kérdező, nem vagy hisztis, de köthetnétek kompromisszumot, este vásárlás, előkészítés s másnap anyukád megfőzi. Ne hallgass itt a sok süket ősanyára akinél patyolattiszta minden, a férjük virággal jár haza minden nap s a gyerekek ülnek a sarokban s elbabáznak csendben, ilyen nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!