Én vagyok a hisztis?

Figyelt kérdés
Tényleg olyan nagy elvárás lenne hogy mire haza jövök suliból legyen itthon valamilyen kaja? Itthon van anyukám egész nap az 1 éves hugommal. Amikor mondtam neki gunyosan azt válaszolta hogy akkor vigyem magammal a hugomat iskolába és akkor lesz főzve. Meg hogy én könnyen beszélek "csak" iskolában vagyok. Azt nem érti meg hogy milyen fárasztó és hogy rengeteget kell tanulnom. És hogy Ő mindig ad reggelire 200 forintot..amivel jól megvagyok de more haza érek éhes vagyok. És elegem van már abból hogy suliból haza jövök, kimegyek a boltba és 4-kor eszek..Ezt nem lehet megérteni? Vagy ez csak tényleg hiszti? 16L
2018. nov. 8. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:

Dehogy éheznek...Általában este felé kimegyek a boltba hozok amit megeszünk vacsira meg amit elviszünk (a hugom aki 2 évvel fiatalabb tőlem, az öcsém és én ) suliba. Negyen vagyunk testvérek. Reggel meg anya kimegy a boltba és vesz maguknak amit megesznek. Ma például azt mondta rántottát csinált. Aztán már csak akkor esznek ha haza mentem a suliból kimegyek a boltba és megfőzök.

Ha megkérdezem tőle hogy miért nem veszi meg a főznivalót azt a választ kapom hogy egy kisgyerekkel nem olyan könnyű vásárolni vagy hogy sietett xy miatt...

Apukám nagyon sokat dolgozik ha éppen itthon van akkor alszik. Nem sokat vigyázz a kishugomra.

Jó körülmények között élünk tisztaságban. Anyukám tisztaság mániás. Azt gondolja hogy mindennap nagy takarítást kell vegeznie :D Szóval ha a hugom alszik akkor Ő takarít (meg akkor is ha nincs mit) Ő nem az a telefont nyomogatós anyuka. Sokat foglalkozik az öcsémmel a hugom gondozása mellett és ugye a takaritás ez tölti ki a napjait. De mrgpróbálok neki mindig mindenben segíteni.

Imádom a kishugomat es ő is nagyon szeret velem lenni. Kicsit sem vagyok rá féltékeny örülök hogy megvan mindene és anya foglalkozik vele. Csak annyit mondtam hogy rossz érzés hogy nem tudja megérteni hogy én is faradt vagyok

2018. nov. 8. 18:02
 42/74 anonim ***** válasza:
21%

Alapból elvárható, hogy főzzön, egyes esetekben viszont megértem. Vannak NAGYON problémás gyerekek és nem minden anyának van végtelen energiája. De világos, hogy szegény 16 éves nem akar éhezni, én is tudtam főzni 13 évesen, de amikor már nem annyira kora délután estem haza, akkor igenis kellett étel azonnal.

Nálunk egyszerű lenne, mert nekem tökéletesen megfelel egy rántotta, de persze meg lehet főzni előző este is. Azért ezt már általában elvárnám az anyától, de mondom, vannak speckó esetek.

De az anya mit eszik? Nem olvastam el az összes oldalt, lehet, hogy kiderült...

2018. nov. 8. 18:03
 43/74 anonim ***** válasza:
87%
A legutolsót csak msot olvastam. Nos, ez baj. Az evés fontosabb, mint a tökéletességre törekvő takarítás. Ha arra van egy csomó ideje, ebédet is főzhetne, rejtély, miért nem tartja fontosnak a 16 éves normál táplálkozását...
2018. nov. 8. 18:04
 44/74 anonim ***** válasza:
95%
Apa aludni jár haza,anyu takarit mint egy örült ha nem is kell. Vannak bajok,de ez tünet..
2018. nov. 8. 18:06
 45/74 anonim ***** válasza:
74%
Szülni volt esze, főzéshez már nincs. :D
2018. nov. 8. 18:28
 46/74 anonim ***** válasza:
78%
Ha anyukád mindigis tisztaság mániás volt, akkor fontosabb neki a takarítás, mint az evés. Van ilyen, ez egy kényszer betegség. Ha viszont mostanában lett csak ilyen, akkor pótcselekvés, pl a rossz házasság miatt. Amire ez is magyarázat: "Apukám nagyon sokat dolgozik ha éppen itthon van akkor alszik." Valami itt nem oké.
2018. nov. 8. 18:39
 47/74 anonim ***** válasza:
86%

Egy időben én is voltam kényszeresen takarító de még akkor is főztem mellette :-D

De az igaz hogy ez tünet. Miutan vegre elköltöztünk extől, megszűnt a mániám is!

2018. nov. 8. 18:50
 48/74 anonim ***** válasza:
20%

12

Úgy, hogy a nők melózzák szét magukat.

Én NEM főzök "MINDEN NAP" munka után, hétkor.

1, Nem az én dolgom, mert nem vagyok egyedülálló.

2, Több eszünk van annál, minthogy minden nap főzzünk, mert okosasabban kell megoldani.

3, Menza.

2018. nov. 8. 20:17
 49/74 anonim ***** válasza:
33%

14

Nem, nem az anya feladata, hogy étel legyen az asztalon. A SZÜLŐKÉ.

Kivéve, ha egyedülálló anya.

2018. nov. 8. 20:18
 50/74 anonim ***** válasza:
20%

29

Igen, mindenre van megoldás.

Például arra is, hogy csak azért, mert valaki nő, ne ő legyen a kizárólagos házvezetőnő.

Az eszem megáll, micsoda köpködés megy itt az anyára. És apuci?

2018. nov. 8. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!