Én vagyok a hisztis?

Figyelt kérdés
Tényleg olyan nagy elvárás lenne hogy mire haza jövök suliból legyen itthon valamilyen kaja? Itthon van anyukám egész nap az 1 éves hugommal. Amikor mondtam neki gunyosan azt válaszolta hogy akkor vigyem magammal a hugomat iskolába és akkor lesz főzve. Meg hogy én könnyen beszélek "csak" iskolában vagyok. Azt nem érti meg hogy milyen fárasztó és hogy rengeteget kell tanulnom. És hogy Ő mindig ad reggelire 200 forintot..amivel jól megvagyok de more haza érek éhes vagyok. És elegem van már abból hogy suliból haza jövök, kimegyek a boltba és 4-kor eszek..Ezt nem lehet megérteni? Vagy ez csak tényleg hiszti? 16L
2018. nov. 8. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
49%

40

Nem tudom ... apuka minek vállalt családot, ha semmit vagy alig nem gondoskodik a gyerekeiről, mert "dolgozik" meg "pihen"?!

2018. nov. 8. 20:23
 52/74 anonim ***** válasza:
81%
50es oké, akkor anyuci mehet vissza szépen dolgozni..mert aki 1 darab gyerek mellett nem képes legalább heti 2-3 alkalommal friss főtt ételt az asztalra tenni, az nem való arra hogy otthon terpeszkedjen.
2018. nov. 8. 20:38
 53/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem hiszti ,anyukád ha akarna bevásárolhatna,főzhetne is ,valami egyszerü ebédet.nekem 3 gyerekem van így mikor kicsik voltak és itthon voltam velük,akkor bizony főztem 1 éves melett is .
2018. nov. 8. 21:02
 54/74 anonim ***** válasza:
95%
Apuci otthon csak alszik de ez nem család.. A családban anya apa közösen viszik a dolgokat,itt az egyik fél csak aludni megy haza,leszarja a másik szét takarit mindent bolond modon.. Tünet,tünet,szar kapcsolat szar házasság,a kaja a legkisebb gond a gyerekek érzik a feszkot itt tuti..
2018. nov. 8. 21:06
 55/74 anonim ***** válasza:
94%
Wtf, anyám három kisgyerek mellett is tudott főzni. Akkor anyád mit eszik egész nap, zsíros kenyeret? És apád? Én megértem a problémádat. Elhiszem, hogy nehéz egy 1 évessel, de attól még a nagyobbat is el kell látni, a jó minőségű kaja pedig prioritás. De minek minden nap boltba járni? Lehet tartani egy hétvégi nagybevásárlást kocsival, csak kicsit előre kell gondolkodni. És mi lenne, ha két napra elegendő adagokat főzne? És apád miért nem főz néha? Akárhogy nézem, sehogy sem normális, hogy 16 évesen suli után te főzöl magadra. Jobban járnál, ha koliba mennél, ott köteleznék a szüleidet, hogy fizessenek be a menzára. Nem hiszti, igazad van. Én még emlékszem rá, hogy suli után minden nap 3-4 órát tanultam, és ezután alig maradt némi szabadidőm. Borzalmas lett volna emellett főzni, és ha még a tesómmal is akarok foglalkozni, akkor tanulhattam volna éjszakába nyúlóan. Én melletted állok.
2018. nov. 8. 21:08
 56/74 anonim ***** válasza:
14%

Na azert ezen lepadlozok. A fozes az nem ugy nez ki, hogy hopp a fazekban mar rotyog a porkolt vagy fo a husleves. Ez raadasul peldaul ket oylan dolog, amit ha rendesen csinalnak akkor igenis idoigenyes es oda is kell figyelni ra. Persze van az unokanoverem akinel van pori 1 ora alatt de az olyan is...es van husleves is de az is olyan.

Egyszeruen arra gondoltam, hogy ott kell amellett is lenni, hogy mindent picolni darabolni feltenni...peldaul a voroshagyma dinsztelest nem lehet otthagyni mert odaeg. Es peldaul mar ha rotyog is es csak "fel orsnkent???" kavarod meg. Nalunk a gazon fel ora alatt szepen oda tud kozmalni. A leves is persze elvan, de attol még nem lehet elslatyogni a gyerekszobaba es ott orakig ellenni, hanem igenis vagy a gyereket kihozod konyhakozelbe vagy 10-15 percenkent rohangalsz vissza a konyhaba. En az elso gyereknel becsulettel.fozocskeztem otthon. Nem hiszitek el, de tuti akkor kakalt be, hanyta ossze magat, kezdett oridtani, amikor nekialltam a rantast kesziteni, aztan meg tesztaszures kozben visitott fol almaban mert csikart a hasa en meg majd osszeizeltem magam ijedtemben. Vagy mikozben jol elvolt a jatekai nezegetesevel es kimentem kavatni egyet a fozeleken, na akkor elkezdett sirni es tobbet nem volt hajlando a kisagyban maradni. A fozes egy stressz volt, orokos fuleles vagy visszaszaladgalas tuzrol lehuzas a konyhaban. Vegul amikor eleg nagy volt jarokaba tettem es ugy huzogattam a jarokat hogy en ralassak o meg enram.

Amikor nagyobb volt es mar maszott/ment, akkor a konyhabol kisajtoval kizartuk, mert fozes kozben egy kisgyerek eletbeszelyes a konyhaban.

Rengeteg forrazos, egeses balesetet szenvednek el a "lazan fozocskezo" anyukak mellett a gyerekek.

En az anyukat tovabbra is megertem, ha nem akarodzik neki hetkozben foznie. Es azert a kerdezo is sokat finomitott a kiirasan, mar "csak tobb megertest szeretne vagy mit? :-)

Egyeb megoldas: kerd meg anyukadat hetvegen fozzon valami nagy rakott tepsis dolgot (na az tenyleg elvan magaban a sutoben) es ehetitek azt egesz heten vagy legalabb 3 napig. Amig foz porszivozzatok fol had oruljon.

A tisztasagmaniaja lehet azert van, mert annyian vagytok es nagyon koszoltok? Nalunk latom, hogy a 17 evest az se zavarja, ha terdig gazol a porban, koszban, papirfecniben es morzsaban, mert egyszeruen neki nem ugyanaz az igenyszintje mint nekem, akit igenis zavar, ha latvanyosan sok a haj, szor, porcica es morzsakutya a talpam alatt es csikorog rajta a papucs.

2018. nov. 8. 21:10
 57/74 anonim ***** válasza:
93%

Azért is fura, hogy még a Kérdezőt oltják le hogy hisztis meg milyen nehéz 1 gyerekkel meg mellette főzni, miközben a múltkor a 3 v 4 kisgyerekes anyukát simán elzavarták dolgozni mhelyre mondvan jogos a férje reklamációja hogy semmit se csinál egész nap ?!!

Itt meg 1 db gyerekről beszélunk aki mellett hwti 3-4x főzni kéne.....

2018. nov. 8. 21:13
 58/74 anonim ***** válasza:
49%

51

40 vagyok. Nem tudom, en sose varnam el a pasitol hogy fozzon, foleg mert a legtobb nem is tud! De persze konnyebb mar mindent a pasikra fogni, mintha az ma mar nem is lenne erdem, hogy eltartja a feleseget es a 3 gyereket! Eleg erdekes felfogasod van.. Azert a pasi vallalja be, hogy meg fozzon is amikor egyedul dolgozik raadasul keso estig, es 5 emberrol gondoskodik anyagilag. Amig anyuka hodol a szenvedelyenek, takarit orrba szajba csak eppen kajat nem csinal... ma mar azert ne is haragudjatok tul toljak a nok ezt az onerzetesseget... Mert hogy o este 7-re jar haza a melobol mar nem foz... jezusom. En meg 9-kor vegzek a melobol haza megyek, fozok es holnap megint megyek 9-re... valahogy meg takaritani is lesz idom. Szerintem ossze kene szedni magukat a sirankozo noknek es ha a kezuk jarna annyit mint a szajuk nem lenne annyi problema....

2018. nov. 8. 21:14
 59/74 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk én keresek többet biztos nem megyek bele eltartott kitartott cseléd szerepbe,a férjem is kiveszi a részét mert nem vagyok alárendelt szolga,megosztjuk. Volt pár pasi aki nem értette h melettem nincsen hereverés és a npnek kuss konyhában a helye,ki is lettek vágva.. Mindig van kaja ha megfőzi vki,de nem kötelező mindig a nőnek ha épp ő dolgozik tovább estig.. Igenis apukák is kivehetik a részüket mert a legtöbbje dologtalan sajnos csak a du gás legyen meg ,naná h nem akarnak a nők szülni..

De Itt a kérdező anyja otthon mereszti a valagát dologtalanul egy gyerekkel aki elvan magába orákig,nem kell ott állni felette h életképtelen legyen,csak megtud főzni,de apu aludni jár oda csak, itt azért vmi nem kerek náluk..

2018. nov. 8. 21:23
 60/74 anonim ***** válasza:
78%
Azt ugye tudjátok, hogy kb 7-800 forintért több nagy áruház is szállít házhoz? Nézzétek meg, hogy olyan helyen lakok-e ahol erre van lehetőség. Ha igen, akkor neten össze kell kattintgatni, hogy mit kértek és egy teljes heti bevásárlást le lehet így tudni. Én a T betűsökkel szoktam hozatni, ha nincs kedvem cipekedni és zseniális. Lehet súlyra vagy darabra is kérni a dolgokat. Oldalt folyamatosan látod összegezve is, hogy miket vettél és mennyiért. Tényleg nem a selejtes árut próbálják rád sózni és bármit vissza lehet adni a futár kezébe, ha nem tetszik (bár nekem még sosem kellett, mert mindig szép dolgokat hoztak).
2018. nov. 8. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!