Én vagyok a hisztis?

Figyelt kérdés
Tényleg olyan nagy elvárás lenne hogy mire haza jövök suliból legyen itthon valamilyen kaja? Itthon van anyukám egész nap az 1 éves hugommal. Amikor mondtam neki gunyosan azt válaszolta hogy akkor vigyem magammal a hugomat iskolába és akkor lesz főzve. Meg hogy én könnyen beszélek "csak" iskolában vagyok. Azt nem érti meg hogy milyen fárasztó és hogy rengeteget kell tanulnom. És hogy Ő mindig ad reggelire 200 forintot..amivel jól megvagyok de more haza érek éhes vagyok. És elegem van már abból hogy suliból haza jövök, kimegyek a boltba és 4-kor eszek..Ezt nem lehet megérteni? Vagy ez csak tényleg hiszti? 16L
2018. nov. 8. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
16%
Várható volt, hogy akinek tényleg van gyereke/elmúlt 20, azt lepontozzák. Sebaj, legközelebb majd azt írom, hogy kiskutyám van, akkor biztos szimpatikusabb leszek.
2018. nov. 8. 17:04
 32/74 anonim ***** válasza:
10%

"Amikor mondtam neki gúnyosan ".

Hát miért nem beszélsz vele vagy kéred meg tisztességesen. Nekem gúnyolódnál én orrba csörgetnélek aztán nézhetnél a lyukon kifelé.

2018. nov. 8. 17:06
 33/74 anonim ***** válasza:
77%
30as, ha te ott állsz a pörkölt mellett míg megfő, gratulálok:-D Én felrakom, majd fél óránként kavarok rajta egyet, közben meg csinálom a többi dolgom.
2018. nov. 8. 17:11
 34/74 anonim ***** válasza:
74%
28as írta hogy a pörkölt nem fő el magában :) én csak arra reagáltam hogy az vicces, biztos a paprika tv-ben látta hogy ott mindig minden kaja mellett ott állnak mert hát nekik ennyi dolguk van a tv-ben, de még ott is sokszor látni, hogy egyik felteszik, hagyják főni, majd csináljak közben a másik dolgot. Szóval 28as nem igazán főzött meg a való életben ha így véli.
2018. nov. 8. 17:20
 35/74 anonim ***** válasza:
91%
A leves is elfő magában,én is csinálok mást is nem állok órákig felette vigyázzban annyira béna nem vagyok. Mondjuk nálunk nem zacskos leves fő :)
2018. nov. 8. 17:22
 36/74 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy hisztis.
2018. nov. 8. 17:23
 37/74 anonim ***** válasza:
86%
A kérdező nem hisztis. Anyuka gondolom megfeledkezett a "régi lfl" gyerekről, mert most ott az "új". Nehogy már iskolából hazamenve kelljen neki főzni, úgy, hogy még az ÖCCSÉÉRT is elmegy. Eleget segít szerintem. Anyuka meg nem bír háromról gondoskodni, csak gondolom kellett a CSOK. Mennyi aberrált van itt. Anyuka egész nap otthon van, egy 1 éves gyerek kb. egész nap alszik, nehogy már ne férjen neki bele 2-3 naponta főzni egy pörköltet, amiből másnapra is marad.....
2018. nov. 8. 17:28
 38/74 anonim ***** válasza:
21%

Én a helyedben anyumnak mondanám el ezeket a dolgokat. Biztosan találtok egy megoldást, ami mindnekinek jó. Egy egyéves gyerek mellett, aki kúszik-mászik, felfedezi éppen a világot, természetes, hogy nem lehet háromfogásos ünnepi ebédeket összeütni. Apukád gondolom, dolgozik egész nap, hogy fenntartsa a színvonalat, amin éltek, így neked sem kéne ennyire odalenni, hogy amikor hazaérsz, nem vár terített asztal.

A megoldás az lenne, hogy megmondod anyukádnak vagy annak, akik bevásárol, hogy vegyenek néhány egyszerű kajához hozzávalókat, amiket te könnyen elkészíthetsz akár este, hogy másnap már csak megmelegíteni kelljen, vagy amikor hazaérsz iskolából. Hidd el, 16 évesen ez már nem nagy dolog, ezerféle olcsó, gyors és könnyű recept van a neten, nem is értem, miért nem próbálgatod ezeket ki. És anyukád is nagyra értékelné szerintem, ha néha főznél nekik, hiszen gondolj bele, ő nem fekszik le este 10-kor és kel fel reggel 6-kor, mint te, hanem még előre láthatólag évekig fog éjszaka többször is felkelni huzamosabb időre. Emellett örül, hogy nem alszik el az egyéves gyerek fölött.

2018. nov. 8. 17:55
 39/74 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagy hisztis. Én is 16 vagyok, most, hogy édesanyám dolgozik, rendelni szoktunk kaját vagy édesapám hoz valamelyik étteremből, mikor megy haza ebédelni, de régen, mikor még nem volt adott ez a lehetőség, simán megfőzött mellettem és az öcsém mellett úgy, hogy 1-3 évesek voltunk. Nem kell ötfogásos ebédet készítenie, egy sajtos/túrós tészta, mirelit hús krumplival vagy valami hasonló egyszerű dolog megvan fél óra alatt. Egyébként a család többi tagja mit szól ehhez? Apukád pl hogy oldja meg a kajálást?

Amúgy nem tudom, milyenek az árak felétek, de nálunk sulibüfében 200 Ft-ból kb vizet lehet venni vagy egy müzliszeletet. Kérj kicsit több pénzt, ha reggelire veszel mondjuk két péksütit/szendvicset, amiből az egyiket a délelőtt folyamán később eszed csak meg, lehet nem éhezel meg annyira, mire hazaérsz.

Egyébként hívd segítségül apukádat vagy nagyszülőket ha olyan a viszonyotok, hátha tudnak hatni anyukádra.

2018. nov. 8. 17:58
 40/74 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem tokre nem hisztis! Ehes mire haza megy a sulibol, amugy manapsag mire eleg 200 ft?! Abbol kene a fel napjaban ennie?! Es a tanulashoz, a fejlodeshez kell az etel. Egy anya ( egy olyan igazi fele) nem tudom elkepzelni hogy siman el van anelkul hogy a gyerekenek enni adna, en mar akkor rosszul erzem magam, ha a paromnak nem tudok etelt adni, nem hogy a gyerekemnek. Es azert tulzas hogy az egy eves gyerek mellett nem lehet fozni. Akkor mar reg kihaltunk volna ha igy lenne... szomoru latnom hogy nehany no hogy ki van attol hogy anya lett. Masok 3 kisgyerek mellett viszik a haztartast foznek mindennap es siman megcsinaljak panaszkodas nelkul. Ki vagyok ezektol a ‘jaj en vagyok a vilag kozepe’ anyaktol akik mar attol kivannak hogy a gyerekuket kell nevelni. Annyira megkerdeznem mar egytol, hogy akkor mi a pcsanak vallalta? Azthitte wellness lesz? Nem is ertem🙄🙄
2018. nov. 8. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!