1/74 A kérdező kommentje:
Félre ne értsétek nem a szolgámnak nézem anyumat csak olyan rosszul esik hogy ennyire nem érdeklem
Na, pl ezért nem várom, hogy az enyém 16 legyen. Nyávogás, vinnyogás, elvárások, de a seggét nem vinné le a boltba és dobna össze egy makarónit a világért sem, hiszen mindenki azért él, hogy a seggét nyalja... de ha pasizásról van szó meg bulikról, akkor valahogy egy se olyan rohadt fáradt, hogy ne menjen el!
2018. nov. 8. 15:22
Egy kisgyerekre vigyázni nagyon megterhelő és nehéz feladat ám. Nem hiszem el, hogy mindennapos probléma lenne ez, hogy nem főz. Persze ismeretlenül nem mondom azt hogy te reagálod túl.
16 évesen már tudsz főzni magadnak is, nagyon sok gyors, egyszerű , finom étel van. Én 20 vagyok, jelenleg én főzök itthon mert a szüleim dolgoznak , én pedig munkát keresek, mellette estis vagyok.
Ha ennyire zavar a dolog akkor miért nem eszel a menzán ?
2018. nov. 8. 15:24
Kérd meg, hogy ha gond a főzés, akkor fizessen be az iskolai étkezésre. A 200 forint helyett pedig inkább otthon csomagolj magadnak valamit, az olcsóbb.
2018. nov. 8. 15:24
16 évesen már lehetne annyi eszed, hogy felfogd, hogy gyereket nevelni és minden feladatot ellátni nem egyszerű. Te pár órát vagy csak suliban, ő 0-24ben a húgoddal, akit el kell látni. A főzés már nem fér bele neki, hulla fáradt, és hidd el, amit te érzel fáradtságnak az semmi ehhez képest. Legyen már annyi eszed, hogy leveszel anyukád válláról néhány terhet, pl megfőzöl, hogy mire hazaérsz, legyen mit enni. 16 évesen ennyit már igazán megtudnál csinálni, de helyette még neked áll feljebb.
2018. nov. 8. 15:33
Imádom a htbket otthon semmi dolguk nincs,mert nem munkahelyen vannak.. Avon,mobil smink doglés.. A gyerek az utolso azt is letojják.. Főzni nem ohajtanak.. :O
2018. nov. 8. 15:35
Nehogy már a 16 éves dolga legyen mindennap iskola után még vacsorát főzni, mikor anyuka otthon mereszti a seggét. Oké, fárasztó a gyereknevelés, de akkor ő sem eszik, meg az 1 éves sem?
2018. nov. 8. 15:43
8/74 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy a seggemet kell nyalni.. csak nem gondoltam volna hogy reggeltől 3 óráig megfőzni vagy kimenni a boltba olyan nagy feladat lenne úgy hogy 5 percre van tőlünk a bolt. Tényleg nagyon jó haza jönni korgó hassal, boltba menni, kaját főzni aztán szaladni az öcsémért a suliba. Ezután haza segíteni amiben kell, vigyázni a hugomra és tanulni estig. Biztos fárasztó figyelni és gondoskodni egy gyerekről de azt mért nem lehet megérteni hogy én is elfáradok. Sok az elvárás a suliban és sokat kell tanulni. Menzán nem étkezhetek mert sok mindent nem ehetek és közelebb van a házunk vagy bolt mint ahova mennem kéne ebédelni..
Ha nincs otthon soha étel, akkor anyukád mit eszik?
Beszéljétek meg, hogy befizettek ételházhozszállításra. Vagy tényleg, este dobj össze valamit, így lesz a hűtőben étel amikor hazaérsz.
Megjegyzem: én nem feltétlen gondolom, hogy egy egy éves mellett ne lehetne két napra előre megfőzni. Komoly melo a gyereknevelés és állandó felügyeletet igényelnek ennyi idősen, de csak alszik valamikor az a gyerek, csak van egy bébikompja/ lehet már venni akár konyhapultra helyezhető bébiülést stb.. simán megoldható, hogy a kérdező is összedob egy ételt két napra előre meg esetleg anyuka is beválalja heti kétszer. A 16 éves is a gyereke, igaz már nem bébi, de gondolom a kistesó mellett jól esne neki is a figyelmesség.
2018. nov. 8. 15:45
10/74 A kérdező kommentje:
Ebben az a vicces hogy a hugomnak mindig van otthon joghurt, rudi, babykaja, alma stb..
Kapcsolódó kérdések: