Én vagyok a hisztis?

Figyelt kérdés
Tényleg olyan nagy elvárás lenne hogy mire haza jövök suliból legyen itthon valamilyen kaja? Itthon van anyukám egész nap az 1 éves hugommal. Amikor mondtam neki gunyosan azt válaszolta hogy akkor vigyem magammal a hugomat iskolába és akkor lesz főzve. Meg hogy én könnyen beszélek "csak" iskolában vagyok. Azt nem érti meg hogy milyen fárasztó és hogy rengeteget kell tanulnom. És hogy Ő mindig ad reggelire 200 forintot..amivel jól megvagyok de more haza érek éhes vagyok. És elegem van már abból hogy suliból haza jövök, kimegyek a boltba és 4-kor eszek..Ezt nem lehet megérteni? Vagy ez csak tényleg hiszti? 16L
2018. nov. 8. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
27%
Miért nem ülsz le anyukáddal beszélgetni erről, ahelyett, hogy mások előtt szidnád? Majd ő elmondja neked, hogy miért nem főz.
2018. nov. 8. 15:49
 12/74 anonim ***** válasza:
86%

Nehogy mar az legyen a normalis hogy vki otthon van egy 1 evessel es a 16 eves főz du 4-kor????

A nagyszulok ezt hogy oldottak meg mosogatogep nelkul meg 4 gyerekkel a hatuk mögött?? En 6-ra hazaerek es MINDEN NAP főzok igy is, es nem gondolom hogy a 15 evesnek kéne....az 1 eves meg legyen el magaban fél orat mert igy ahhoz szokik hogy mindig van mellette vki es szorakoztatja, aztan kesobb 5p egyedullet utan kiborul....

2018. nov. 8. 15:56
 13/74 anonim ***** válasza:
3%
Nagyon sok kaja van, amit magadnak is meg tudnál csinálni, zéró főzőtudással. A net amúgy tele van receptekkel, csak mondom. Egy kisgyerek nagyon sok idő és energia, érthető, hogy nem vár mindennap főtt étel az asztalon. Amúgy ha suli után kimész boltba, akkor úgy kellene bevásárolni, hogy ne csak egy adagnyi vagy aznapra elég kaját, hanem akkor már olyat, ami kb két-három napra azért elég. Amúgy az hogy négykor eszel az nem olyan tragédia, legalább is ha magamból indulok ki, hogy ha ettem délelőtt ("amivel jól megvagyok") akkor nem leszek olyan szörnyen éhes, hogy addigra éhen akarjak halni, de mindenki más. Vagy kisegíted anyud és magadnak csinálsz kaját, vagy megkéred, hogy ehess a menzán. Apud vagy (ha a pici csak féltesó) nevelőapa nem volt megemlítve. Ők nincsenek a képben, vagy dolgoznak?
2018. nov. 8. 15:59
 14/74 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy hozzáteszem, hogy egy anya attól még anya, tehát valamennyi időt kellene rá szánnia, hogy megfőzzön valamit. Nem kell 0-24-ben a gyereket fognia. Az, hogy te csinálj valami kaját, az csak azért van, mert 16 évesen ennyit rád lehet bízni olykor-olykor, de édesanyátokként az ő feladata lenne, hogy legyen főtt étel az asztalon.
2018. nov. 8. 16:02
 15/74 anonim ***** válasza:
70%
Leírom, hogy hogy is megy az a "hú de fárasztó" gyereknevelés, ahogy én láttam haver feleségénél annak idején: Megeteti a gyereket, lefekteti aludni, eyetleg felkel, nyűgös, sír, megint elringatja, amíg aludt a gyerek, addig ment a facebook, filmezés, stb. Ennyi idő alatt nehogy már ne lehessen legalább valami spagettifélét összedobni, hogy valamit tudjon enni a másik gyerek, amikor hazaér.
2018. nov. 8. 16:05
 16/74 anonim ***** válasza:
88%
Azért ne játsszuk már a hattyú halálát...nehogy már 1 gyerek nevelése olyan hű de fárasztó legyen hogy ne lehessen mellette legalább 2 naponta összedobni valamit. Nem kell 5 fogásos ebédet, de pl egy pörkölt vagy leves elfő magának a tűzhelyen, összedobni meg összelehet alvásidőben. Nők százezreinek sikerül egyszerre dolgozni, háztartást vezetni és ellátni a gyerekeket. Aki erre nem képes annak nem való gyerek.
2018. nov. 8. 16:08
 17/74 anonim ***** válasza:
85%
Meg ahogy a 12-es is írta, régen megtudták oldani, pedig általában több gyerek volt egy családban, nem egy vagy kettő, ilyesmi, hogy mikro, mosogatógép, stb.semmisem, gáztűzhely esetleg vagy sparhelt, amiben fával tűzeltek általában és nahát mindig volt főtt étel.
2018. nov. 8. 16:09
 18/74 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk 3 különböző korú gyerek mellett mindig volt főtt étel,engem a főzés meg is nyugtatott sikerélmény a mai napig,pedig saját céget vezetek de nem kell ennyire átesni a femina vonalon nem ettől lesz vki kevésbé független nő h fakanál fobiája van és h a kiskorúval főzetett. .. És én sem ültem otthon dologtalanul soha,minél előbb bölcsi ovi.. A gyerekekre nem tapadtunk rá önállóak lettek hamar,de az étel alap. Ma sajnos átestünk a ló túl oldalára és ha fakanlat látnak a lányok már jönnek h nem lesznek cselédek..

58N

2018. nov. 8. 16:14
 19/74 anonim ***** válasza:
91%

Ezt nem ertem en se Anya meg a kicsi mit esznek???

Nekem ez nonszensz. Nekem is volt 2 kicsi de siman foztem mellettük minden nap.

2018. nov. 8. 16:14
 20/74 anonim ***** válasza:
87%
Hétvégén sem főz, mikor nem vagy suliban? Ha hazaérsz, anyukád mit csinál? Nyomkodja a telefont folyamatosan, vagy sürög forog? Kosz, és rendetlenség van nálatok? Apukád hol van, mert nem írtad bele a történetbe? Ha ezekre válaszolsz, akkor lesz tiszta a kép. De amúgy miért minket kérdezel, miért nem vele beszéled meg a dolgot? Elvégre te ismered, neked kéne tudni, hogy milyen típusú anya.
2018. nov. 8. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!